• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Kiedy chodnik na ul.Bydgoskiej??

Zaczęty przez kasienka84, 27 Wrz 2006, 09:52:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

kasienka84

Zwracam sie do sie do władz miasta z pytaniem kiedy bedzie jakis chodnik na ulicy bydgodkiej w Suwałkach, jest to głowna ulica na tamtym osiedlu i blisko wojska polskiego a zeby dojsc do wojska polskiego do przystanku to trzeba isc ulica badz tez poboczem gdzie zarosniete jest i malo to wygodnie a szczegolniej jak przyjdzie zima
kasienka84

realista

heh. to chyba nie miejsce na takie pytania, to nie strona władz UM chociaż wiem ze tu zagladają ;)
realista

kasienka84

wiem ze moze to nei pytanie tutaj ale nie bardz wiem gdzie o tymnapsiac, moze ktos tu zajrzy i pomysli o czyms na ten temat, wszedzie wymieniaja nawet dobre chodniki a atmz adneog niem a agłowna ulica na osiedlu
kasienka84

Winston Wolf

am ożeby t akzacz ąćpisa ćjako śsensowni ewko ńcu?
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

młoda

ciekawy pomysł, choć zdaje się, ze zrobienie tam chodników zajmnie sporo czasu i  duzo kasy.. pole do popisu dla przyszłego  Prezydenta :D

horacy

ppoc oprezciez ta kjets bardizie jmłodiezowo i cool i teges:P

hmmm...

kasienka84

Moze i duzo kasy zajmie zagospodarowanie caelgo osiedla ale mi chodzi o glowna ulice w ktora sie wjezdza na przeciwko bramy do jednostki wojskowej, ruch jest tam dosc duzy, jeżdza tez ciezarówki  i zeby dostac sie do wojska polskiego chocby do rpzystanku tzreba isc ulica
kasienka84

freeq

Izabela

Ja też piewsze słyszę. Gdzie ta ulica się znajduje?

chuda

Ja tez takiej ulicy nie znam. Codz raz droga Izabela czegos nie wie ;)
magdalena pajewska

zaroowka

Widzę, że wszyscy świetnie znacie swoje miasto.  ???
Tak, jestem wredny.
Tak, tnę i cenzuruję.
Debian, Pentax, Habanero!

anetus

no rzeczywiście przydalby sie tam chodnik nie ma jak chodzić tam ,a na tą ulice schodzi sie w dół z wojska polskiego
anetus

freeq

zaroowka, naprawdę mam inne zajęcia, niż wkuwanie suwalskich nazw ulic, ich lokalizację, długość i jakość chodnika.
Nie bądź taki ironiczny.

kasienka84

to jest głowna ulica na tamtym osiedlu, przy bramie do jednostki wojskowej na przeciwko sie zjeżdza w dól, chodnik jest wyprowadzony do zakretu rpzy wojska polskiego a w dół nie ma, trzeba isc uilica, ruch uwazam ze jest duzy jak na takie osiedle, na tych bocznych nie musi byc chodników ale tu jakikolwiek by sie przydał, w innych czesciach miasta neiraz sa zrywane dobre chodniki ikladzione inne to i tu mozna chyba, przy Wojska polskiego stoi tabliczka na skrzyzowaniu z nazwa ulicy jak ktos nie wie
kasienka84

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk