• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Bałtyk a Plaza

Zaczęty przez Winston Wolf, 03 Lis 2006, 16:20:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mała Czarna

\"w małym kinie...\" ja tam nigdy nie zrezygnuję z premier w Bałtyku. Nawet jak wybudują multiplex z 13 salami kinowymi. Bałtyk ma swój klimat i nic go nie zastąpi.

Winston Wolf

Mała Czarna, a wiesz z jakim opóźnieniem Bałtyk wyświetla filmy? Śmiech na sali.
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

Fikou

oj tam... film jest nowością dla widza gdy on ogląda go po raz pierwszy... Winston... nie zabijaj w \"małej\" lokalnego bakcyla na patriotyzm :P
nawet jeśli to tak na przekór to nie jest to jasnym by Czarna twierdziła inaczej... wszak to co pisze jest podstawą dla nas żeby zaufać że \"Bałtyk\" jednak się może podobać :P

Winston Wolf

Bałtyk może się podobać chyba tylko tym, którzy nie byli w innym kinie..
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

Fikou

ja już nie komentuję twojej wypowiedzi, wszak ty się powielasz a ja nie mam zamiaru winstonie :P

Majkel

zeby filmy nie puszczane byly z takim opoznieniem to elegancko. Wystarczy pare malych zmian i bedzie super  :P  ;)

mary_kate

na serwisie zamieszczona jest informacja, ze inwestorzy zrezygnowali z budowy sal kinowych w centrum...

Miss_Green

Tak, mówili o tym dziś w radiu 5. Podobno w Suwałkach nikt do kina nie chodzi. Nawet sam prezydent mówił że Suwałki nie są miastem w którym powinno się budować wiele kin bo tu do kina nie chodzi 500 osób. Według mnie przydało by się tu jeszcze jedno kino.

doda180

Kiedy ostatnio byłeś w kinie? Widzisz oceniać każdy potrafi ale z tego co wiem nasze kino w najbliższym czasie będzie miało dość dużo fajnych premier podkreślam premier!!!!Jeżeli chodzi o forum to zaglądają tu a nie wypowiadają się bo wy jak widzę wiecie lepiej!!!A co do Plazy jak ktoś krzyknie wam takie ceny jakie mogły być w tym kinie to i tak zawitacie do Kina Bałtyk bo nie będzie was stać na takie ceny.Jestem często w kinie i wcale nie jest tak zimno jak wam się wydaje, a ty wyglądasz na osobe wiecznie niezadowoloną z życia!!!!

Pozdrawiam
doda180

Miss_Green

Niezgadzam się z Panią !!! Co do ogrzewania to jest ciepło.

Remix

W Bałtyku będą teraz odtwarzane filmy \"trudne\" :D
Piszę poprawnie, po Polsku[/u]

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Ogonek

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk