• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Kiedy 'Ludzkie Dzieci'?

Zaczęty przez Manni, 30 Gru 2006, 01:08:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

Manni

Tak fantastyczny film, a nigdzie nie grają :(. Widziałem w Warszawie, a teraz chciałbym pokazać rodzinie... Polecam serdecznie, bo znakomite sci-fi (choc czy na pewno 'fiction' to nie takie oczywiste...).

Manni

Rozumiem, że nie ma szans na ten film w kinie? :(

ula

To genialny film, ja też chciałabym obejrzeć go w naszym kinie!!!!
Urszula

noka

A mnie rozcarował  :@ .  Owszem pomysł był ciekawy, ale sam film przeciętny, trudno mi było złapać klimat. Niektóre sceny troche naciagane. Ogólnie słabiutko, oczekiwałem że jak gra Clive Owen to będzie hicior, niestety ZONK! Takie jest moje skromne zdanie .

mariola

Ja Bym chciała na niego iść :)  :)  :)  :)  ;)  ;)  :(  ???

emuv

Ekchem, już dawno jest na dvd hehe ten temat został założony 1,5 roku temu, więc wydaje mi się, że piszesz aby tylko pisać.

Houdson

Ludzie toc to dawno na dvd. Nie ma szans zeby go w naszym kinie puscili. A poza tym: zawiodlam sie. Ojjj zawiodlam sie. Chociaz fajnie by bygo gdyby od czasu do czasu kino wracalo do dobrych \"starych filmow\". Ja osobiscie chcialabym obejrzec w kinie Trainspotting lub Porachunki.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk