• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Gwiezdne wojny w Bałtyku...

Zaczęty przez luki, 18 Maj 2005, 18:10:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

luki

Co sądzicie o tym filmie...ja tam fantastyki nie lubię (aczkolwiek jestem optymistą), ale jak oglądam reklamówkę GWIII w TV to aż mnie dreszcze przechodzą :lol: i nie zapominajmy o Kinie Bałtyk.. chłopaki się postarali... :)

Pozdro portalowicze NIECH MOC BĘDZIE ZE MNĄ nooo i z wami trochę;)

rozmarzona

A postarali się i to bardzo :-) a propo Luki,niech moc będzie ze mną,a Tobie ona nie potrzebna :)

luki

Dlaczego niepotrzebna, czemu nie potrzeba....ma być i koniec mi sie bardziej przyda niz ci rozmarzona :D  ;)

fresh

Nie widziałem jeszcze III części i się boję. Po rozczarowaniach częściami I i II wole wrócić do klasyki sprzed 25 lat!

marcim

Kopia wyświetlana w Bałtyku to dubbing czy oryginał??

heniek

marcim

ewa

Przyznam, ze z niepokojem siedziałam w kinie przed rozpoczęciem seansu. Na szczęście po poprzednich słabych filmach, ten okazał sie o niebo lepszy. Lepsze mogłyby być dialogi, no i oczywiście wątek milosny, bo to jest chyba najsłabszy motyw w filmie
ewa

heniek

MC_Sky

Gwiezdne wojny ?? ........ dobra dajcie inny film ......

Wincent

Jeszcze takiego czegoś nie było na forum wróciła cenzura!!! nie mozna nic pisać o innych uczelniach - że są , że rozwijają sie, zę czegoś się dorobiły - bo zaraz admin to usuwa - moze powinien cale forum usunąc?? Napsałem ateke o Wyższej Szkole Suwalsko - Mazurkiej a tu nie - skasowane!!!  ---  Dziwne te forum

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk