• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

BRAMA

Zaczęty przez HP507, 23 Sty 2007, 10:36:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

HP507

Moim zdaniem PUB BRAMA to najlepsza knajpa w Suwałkach. Pełna kultura, miła obsługa i nie wysokie ceny. Naprawdę super! Nawet wypada zostawić napiwek, co w Suwałkach nie jest raczej rozpowszechnione, a powinno być. Kelnerzy i barmani głównie żyją z napiwków. ...
HP20

realista

hmmmmmm,czy to nie jakaś kryptoreklama przypadkiem? nowy user i od razu tak z grubej ruru :)
realista

maciejan

no, a szczególnie interesująca jest sugestia, by zostawiać napiwki, bo właściciel mało płaci...
człowiek z klawiaturą przed sobą

clod

Moim zdaniem " niewysokie ceny " jest pojęciem bardzo względnym...
Ps. Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezes klubu ?
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

wojtek_kosynier

Kultura?
Cóż, to pojęcie względne. Ale co by nie mówić więcej miejscowej inteligencji widuję w Kominkowej, choć i ten lokal coraz bardziej rozczarowuje.
Miła obsługa?
Ciekanie na piwo z nalewaka przez nie wiem ile czasu!?
Niewysokie ceny?
Dobry żart. Dawno lepszego nie słyszałem.
Poza tym te piwo?! Toż to siki! Mówię o tym najtańszym - za 6 złotych. Choć i Heinneken - za 8 - był niewiele lepszy...

Lady of Shalot

Piwo za 8 zl to ma być niewysoka cena?! :o  To jest sporo nawet w Wawie (a wiem co mówię :P )
Dzięki za ostrzeżenie, bo planowalam sie tam wybrać jak będę w Suwalkach, ale chyba już mi się odechcialo
 ;)  Moje ulubione knajpy w Suwalkach to "Na Starówce"- fajne wnętrze i NAPRAWDĘ niedrogie piwo no i Komin :]

Krzysztof M.

Moim skromnym zdaniem Brama to lokal reprezentujący najlepszy poziom w Suwałkach. Jednak wadą jest to ze jest  drogi. Kiedyś najbardziej preferowałem Komin jednak to  już nie to co kiedyś:/ a szkoda.
We are only what we are...

a gdzie

Krzysztof M.

Na Emilce jak idąc od strony placu europejskiego mijasz kosciół i postój taksówek i tam na rogu po prawej...

koneser

pisz sensowniej: reprezentujący najwięcej włożonej kasy, najmarniejszy gust, największy obciach, najskuteczniejsze zdzierstwo

Twoje poglądy są tandetne i zaściankowe, a Ty sam... no cóż, mi na pewno nie zaimponujesz... "skromne zdanie" = ktoś Ci za to płaci, lizusie?

HP507

Ja nigdzie nie pracuje.A tym bardziej w bramie :lol:
HP20

Krzysztof M.

Mam zdanie jakie mam :@. I nic Ci do tego ...

clod

Kominkowa mieści się w tzw. Domu rzemiosł. Zabytkowej kamienicy na rogu ulic Emilii Plater i Kamedulskiej, a dokładnie przy ul. E. Plater 1. Pilsnerek wyśmienity, jak i towarzystwo zasiadające wewnątrz. Zawsze można spotkać znajome twarze i miło spędzić czas.
Teraz pub mieści się na parterze, kiedyś był w piwnicy. Przedtem był tam Green Pub. Czy ktoś jeszcze go pamięta?
Ps. Pozdrownienia dla Sławka z rodzinką.
Ps II. Pozdrowienia dla bywalców Green Pubu.
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

maciejan

tak, dawnych wspomnień czar...
człowiek z klawiaturą przed sobą

kasienka84

ile osób tyle opinii, ja jednak nie mam najlepszego zdania, ale to rzecz gustu.
kasienka84

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk