• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Wesele w Suwałkach

Zaczęty przez niki142, 13 Lut 2007, 15:21:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

niki142

Ale jednak niektórzy biorą ślub i mogą coś napisać, a skoro ty jeszcze nie wyszłaś za mąż to nie znaczy że musisz wyśmiewać się z innych. Nie bądź taka zazdrosna i na ciebie przyjdzie czas. A w restauracji to mi nie powiedzą że to jest kiepski lokal i nie warto tu robić wesela a na forum owszem.

niki142

A jak na razie nie zamierzam jeszcze rezerwować knajpy bo mam jeszcze trochę czasu, więc pozwól że na razie poczytam na forum opinie innych ludzi.

PannaNikt

niki nie bądź taka agresywna, kasieńka chciała Ci tylko coś poradzić ;) a przecież pytasz o radę ;) moja kumpela miała w wakacje wesele w Holiday\'u tylko że było więcej osób (ok. 100)

niki142

Może i chciala doradzić ale jakoś jej to nie wyszło. A jak jej nie pasują tematy na forum to niech ich nie czyta.

spidy

A jak tam przygotowania do sakramentu? Wszystkiego dobrego i niech Wam służy pierścień mocy :)
pozdrawiam :)

vanillacat

Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

kris201

Ja mam wesele za 2 miesiące. Chodziłem po lokalach. Cena ??? od 80 - 110 zł. Zależy od lokalu i liczby gości. Moje odbędzie się w Karczmie Polskiej - trochę drogo ale za to jaki klimacik. Co do DJ - POLECAM - szukasz fachowca, to idź do pizzerii MAX na Noniewicza, tam go znajdziesz. Jeżeli planujesz 60 osób, to może Suwalszczyzna lub Dom Nauczyciela ...
 8)
Kris201

Szycha

Najlepszy Lokal na wesele to straż albo nad jedynką na Reja

a Dj to oczywiscie DJ Pagan ten który gra na starówce namiary na PW

pawil

Ja miałem wesele na ok 70 osób i robiłem w hotelu (hotolu) Hańcza miałem zespół, a dj-ja nigdy bym nie brał. W hotelu Hańcza masz 3 sale do wyboru! Jedzenie smaczne, wódka haha nie ginie!!!!!!!!
Ja byłem zadowolony, ale co ważniejsze goście też byli zadowoleni i to bardzo, a to dzięki głównie zespołowi i obsłudze. Tylko ja brałem ślub 1,5 roku temu, więc może coś się zmieniło.
 8)

wojtek_kosynier

A może Dom Nauczyciela?
Nie miałem wesela jako takiego - bom dziwak i nie znoszę takich imprez - jedynie przyjęcie weselne (czy jak to się określa?).
Ale o organizacji (w tym wyżywieniu!), jak i kosztach imprezy w Domu Nauczyciela mogę się wypowiadać w samych superlatywach. W tym samym czasie w (naj?)większej sali odbywało się \"normalne\" wesele z zespołem...

Winston Wolf

Ślub planujesz brać w tym roku a mamy już połowę lutego. Radzę się więc pospieszyć bo słyszałem, że trzeba planować z co najmniej półrocznym wyprzedzeniem (wszystko porezerwowane).
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

kasienka84

Niki nie denerwuj się, ja nie jestem o nic zazdrosna i nie chcę źle, prosiłaś o rady to ci je daje że najwięcej informacji uzyska się jak się pójdzie i popyta, wszystko przecież zależy od liczby osób, a nie każda sala mieści daną ilość osób. Tylko mówiłam, że jak nie uzyskasz tu informacji to pochodź i popytaj, nie wiem skąd te osądy, że mi się tematy nie podobają. Jakaś zestresowana jesteś, nikt nie miał złych intencji przecież, prosisz o rady i się ich udziela, więc nie wiem co jet nie tak, mówiłam ci tylko co ja bym zrobiła i w jaki sposób szukała poza pytaniem, wszystko się szybko zmienia przecież. Nie jestem mężatką, ale niedługo pewnie już będę i naprawdę nie zazdroszczę Ci nic, tyko życzę szczęścia ;)
 8)
kasienka84

blueheaven

Jeśli jeszcze szukacie zespołu na wesele to zadzwoncie [wymoderowano]  pozdrawiam zespół blue heaven

[admin c: szczegółowe dane w dziale ogłoszenia]

Aga

kurcze!!! pomocy!!! dajcie mi szybko namiary na fajowe zespoły weselne, albo Dj, bo jak szybko czegoś nie znajde to WESELA NIE BEDZIE!!! I prosze powiedzcie co jest lepsze dj czy zespół

Sebastian

gdzie są dobre klimaty na wesele na 60 osób POZDRAWIAM :D  :D  :D  :D

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk