• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Na co warto iśc do kina?

Zaczęty przez vanillacat, 23 Maj 2007, 17:08:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

clod

Poproś niech ktoś na język polski przetłumaczy to co napisałeś i poprawi błędy, bo nie wiadomo o co Ci chodzi.
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

Nieoszukana

Wiecie może czy dużo osób wybiera sie na ,,Ciacho\" i czy warto?

Czy aż tak dużo przyjdzie,że trzeba kupić bilety z kilkudniowym wyprzedzeniem?  :lol:

subiektywnie

Biletów raczej nie zabraknie, bo sprzedają nawet jak jest już problem z miejscami. Po naszym mieście nie spodziewałam się, że będzie aż tyle osób :) ale to był weekend, więc na pewno było więcej ludzi niż normalnie w tygodniu. A film to już rzecz gustu. Naprawdę można było się pośmiać. Taka kretyńska komedia.

blondyna

ciacho beznadziejne według mnie. Nic śmiesznego, dno.
dzis ide na \'to skomplikowane\' a jutro na \'alicje w krainie czarow\'... zobaczymy, zobaczymy...

Iguanka

Nie moge doczekac sie plazy, wlasciwie to porzadnego w niej kina!
Nie wiem, czy tylko ja mam takie zakichane szczescie; zawsze kiedy ide na seans to w jego trakcie
wylaczaja swiatlo, sa problemy z miejscami, przerwany jest kawalek filmu. Jakies totalne dno.
..walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem.  ~A. Hitler

tajna

Coś dla starszych: Heartbraker - świetna francuska komedia romantyczna, właśnie idzie w kinie, nie zawiedziecie się:) Gorąco polecam, naprawdę warto pójść do kina.
kulturalne suwałki

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

KrystianPe

Nowy początek! Trzeba, trzeba, trzeba!!!

Anty

Lubie kino s-f ostatnio byłem na Łotr1 godny polecenia, w tym roku będzie kilka ciekawych tytułów ,ale od razu nie zamierzam lecieć do kina wolę poczytać opinie po premierowe a tu kilka tytułów :
 - Blade Runner 2049
 -Strażnicy Galaktyki vol. 2
 -Star Wars: Episode VIII
 -Obcy: Przymierze
 -Logan
 -Wojna o planetę małp
 zapewne jest więcej tytułów kina s-f o których można poczytać na filmweb ,ale tak jak pisałem na wstępie preferuje kino s-f ,choć dobrą komedią czy też animacją też nie pogardzę ;)

mirelcia

Power Rangers wypadło zaskakująco dobrze :)

iluvien

Polecam film Klient :) Jest naprawdę fenomenalny... Choć tematyka jest bardzo trudna.

mar3k

kwalewski

Hej, kto był na filmie "To"?
Warto iść na ten film?

kleoska

Ja byłam. Film na prawdę bardzo dobrze zrobiony, jedna z niewielu udanych ekranizacji powieści jakie oglądałam.

Wrocki

Najnowszy film Sofii Coppoli z Nicole Kidman! Trzeba koniecznie.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk