• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

co z deptakiem?

Zaczęty przez PannaNikt, 03 Lip 2007, 12:40:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

PannaNikt

Czy fragment Kościuszki, ten wybrukowany, będzie zamknięty dla ruchu? nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale myślałam, że właśnie w wakacje będą tam parasole, ogródki itd...:/

Fikou

hehe
chyba nie będzie tak różowo :P

Jędrek.z.w.S

Jędrek ze wsi Suwałki

Kierownik

Tez tak myślałem, ale bardzo szybko zmieniłem zdanie.  :(

ona

to po co było wydawać kasę na tę kostkę? tylko trudniej się jeździ...

aka

ten deptak to przede wszystkim dobre miejsce na parking. Już teraz jest zatłoczony. A gdzie te kawiarenki i ogródki?
d.zlotnik

Fikou

fajnie jest..
szkoda dziuy w całym szukać...

jurthurdo

Gdyby wprowadzono \"Strefe Karty Miejskiej\" jako system platnego parkowania i utworzono dwie strefy: Kosciuszki, Pl. Pilsudzkiego, Hamerszmita, oraz jako druga Noniewicza, Park Marii Konopnickiej to by skonczyly sie moze problemy w kwestii parkowania. Przyczynilo by sie to do dalszego darzenia do \"nowoczesnego i przyjaznego mieszkancom miasta\" i dalszej wspolpracy z Mennica Polska S.A. Nosnik kontraktow, czyli Suwalska Karte Miejska juz mamy, teraz by sie przydal dalszy rozwoj i wdrazanie na niej nowych uslug.

Krzysztof M.

Sądziłem, że w tym roku uda się wybrukować cały obszar dookoła parku czy będzie to realne zobaczymy. Fakt jest taki, że ulice naszego miasta są niestety za wąskie więc warto by niekture w miare możliwości poszeżyć
We are only what we are...

clod

Skoro w Suwałkach miałoby być płatne parkowanie, to żeby było sprawiedliwie należy wprowadzić płatne spacerowanie i płatne siedzenie na ławkach w parku !!!

Przebrzydłym skrytoparkingożercom mówimy : NIE !
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk