• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Wesele w Suwałkach - HELP !

Zaczęty przez mr.bynek, 21 Sie 2007, 08:09:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

ktos;)

http://katalog.pf.pl/Suwa%C5%82ki/Replay-Miros%C5%82aw-Bogdan-F5741432G0B2585-m19.html

ale czy to legalne i akceptowalne;)?

clod

Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

edzia

A ja bylam w tym roku na 4 weselach, w vivie faktycznie kelnerki chodzily tylko i zbieraly z talerzy co pare minut wkurzalo mnie to bo np na chwile zostawilam cos na talerzu by zjesc pozniej, a jak przychodzilam to juz nie bylo tego, zima nie ma tam ogrzewania. Na 2 weselach bylam w Augustowie w WDW bylo swietnie zmiescilo sie 180 osob. Okolica bardzo ladna w lesie nad jeziorem sa i pokoje do wynajecia. A stoly uginaly sie od jedzenia, trzeba bylo tylko kelnerki troche pilnowac bo obijaly sie.

dok7

Edzia!
Tu było źle bo kelnerki były zbyt pracowite, a tu źle bo się obijały... Nie lubię gadać na temat wesel bo ludziom czasami trudno dogodzić... aż strach mnie ogarnia jak se pomyśle że kiedyś i na mnie przyjdzie czas robić wesele...  :( .  :D
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!! :D :)

edzia

kelnerki to bardzo wazna sprawa, bo ja kilkanascie razy musialam prosic by ktos przyniosl cos do picia, bo nie bylo nawet czym wodki zapijac w promieniu 4 metrow, a to chyba lekka przesada. Oprocz tego incydentu obijania sie kelnerek po 24 to w WDW jak narazie moim zdaniem jest super

edzia

a kelnerki nie byly zbyt pracowite w vivie tylko poprostu nikt nie powiedzial im kiedy i co maja zabierac ze stolow

jeno

czy wiecie jakie znizki sa w domu nauczyciela dla pracownikow oswiaty.
czy mlodzi musza byc oswiatowcami czy np. ich rodzice?
jeno

jeno

jeno

d1d4

są, tylko trzeba się upomnieć uprzejmie. a czy młodzi czy rodzice to nie ma znaczenia chyba, w rozliczeniu zwyczajnie niech negocjuje ten, kto jest pracownikiem oświaty

jeno

jeno

jeno

jeno

maluchin

Witam,
Nie jesteśmy z Suwałk, ale organizujemy nasz ślub i wesele w okolicach.Czy ktoś mógłby polecić sprawdzoną fryzjerkę/fryzjera, makijażystkę, kwiaciarnię i firmę która zajęłaby sie nagłośnieniem sali?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam

mario

czy ktoś posiada kontakt do karczmy mysliwskiej (viva)?

Olga

A jakiego kamerzyste mozecie polecic? Mam niedlugo studniowke i jeszcze nie wiemy kogo wybrac, a terminy gonia... Na slub tez mozecie kogos polecic :)

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk