• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Wesele w Suwałkach - HELP !

Zaczęty przez mr.bynek, 21 Sie 2007, 08:09:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

mariusz_wierz

...w sprawie ostatniego wpisu powyżej - dodałem go ja, ale z jakiegoś dziwnego powodu zostałem zidentyfikowany jako jakiś \"inny\" Mario. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w znalezieniu dobrego zespołu, fotografa bądź kamerzysty na wesele to chętnie pomogę  :D
Zapraszam na PW.

pozdrawiam, Mario
[mariusz_wierz]

gszyszka

Witam, a czy ktoś zorientowany może powiedzieć coś  złego/dobrego na temat zespołu Classic?

Pozdr

malina

a ja mogę pomóc jeśli chodzi o PROFESJONALNE filmowanie.  Kto zainteresowany zapraszam na GG 3383869
Izabela Metelska

Marcin

A co myśłicie o tej  agencji ślubnej, która jest w Suwałkach? Czy warto korzystać z ich usług?
Marcin

danielo

Kolego lokal godny polecenia to restauracja na starówce a jeżeli chodzi o oprawę muzyczna polecam Dj-a i wodzireja w jednym , artysta w swoim fachu Maciej Prusinowski Dj Pagan tel do niego 604170938

DOROTA

Szukam sali na 200 osób.czy znaktoś moze na 200 osób w suwałkach lub w pobliżu
BALCERAK

mariusz_wierz

Witaj Doroto, jeśli chodzi o salę na 200 osób to jedyna przyzwoita, która mi przychodzi na myśl to \"Jedynka\" przy ul. Reja, ale nie jestem pewien czy na pewno 200 osób tam się \"pomieści\". Może być jeszcze \"Gams\" na Chopina (są tam dwie duże sale, z której jedna może być salą taneczną, a druga do biesiady :-) Taka sama sytuacja jest w hotelu \"Hańcza\", ale chyba niezbyt wielu chwali ten lokal. Jeśli chodzi natomiast o okolice Suwałk - w Raczkach wybudował się nowy \"Dom weselny\" - z tego co wiem już działa (dojeżdżając do Raczek od strony Suwałk po lewej stronie, obok stacji LPG), sala wygląda na bardzo dużą, obok mnóstwo miejsca na parking - może być ciekawa.

missio

ja myśle ze starówka da rade 200 osób a moze jeszcze holiday?? Dzwon sprawdz

edzia

starowka za chiny nie pomiesci 200 osob, ja na weselu na 220 osob bylam w augustowie w WDW tam sala pomiesci 300 osob

sylwek

Kolego.najlepszy wybór dja to będzie jednak dj pagan,Byłem na kilku jego weselach i powiem że było elegancko i profesjonalnie.
hej. Mam 15 lat i jestem z Suwałk. Szukam milej, spokojnej, z poczuciem humoru dziewczyny poważnie myślącej o życiu do stałego związku. moje gg: 9051655

clod

najlepiej te 200 osób rozbić na dwie częsci i zrobić w dwóch miejscach po 100 osób ;)
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

pijawka

Szukam dobrej makijażystki na ślub. Kogo polecacie???

marta

Na makijaż najlepiej iść do salonu wizażu kiedyś był między ANASTAZJĄ a Hotelem Suwalszczyzna na Noniewicza nazywa się IRINA jak się nie mylę a teraz się przeniosła gdzieś na Kamene ale naprawdę jest super sama tam byłam w tym wielkim dniu ale ostatnio odkry łam jeszcze jedną super dziewczynę w salonie kosmetycznym na 1-go maja zaraz za Kodźakiem obok Stynki Peggy saż jakoś tak sie nazywa Bo te inne wszystkie kosmetyczki to nawalą tapety i tyle ...POZDRAWIAM

Zekocoster

jakże na wiele spójnych poglądów można odczytać Twe rewelacje .
paczaczasz.

pijawka

Dziękuję Marto za podpowiedź, tez własnie słyszałam o tej Irinie - że dobra, także opinia się potwierdza...

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk