• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

MARZENIA

Zaczęty przez emivo, 08 Lis 2005, 11:30:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

emivo

jakie jest Twoje najwieksze marzenie,które pragniesz aby sie spełniło.....
emivo

Novum

DiAbOlO

Świat bez głodu, wojen, konfliktów... ALe to raczej niemożliwe...
PozdRo...

DiAbOlO

basia

Pojechać do Barcelony, do męża, który chyba już odzwyczaił się od żony :D
Barbara

mmmonisiaaa

Żeby moje wszystkie marzenia sie spełniły :P
mmmonisiaaa

Wincenty

Emka13

Ja bym chciała spotkać sie z Billem i Tomem z Tokio Hotel;)
...::Emka::...

Zagranica

Chciałabym, żeby moje miasto, byłę łądne, czyste i przyjazne dla mieszkańców, żeby Suwalczanie byli szczęśliwi, twórczy, prowadzili rozsądny w miarę zdrowy tryb życia. Codziennie z uśmiechem na ustach, pozdrawialiby się pogodnie jadąc co rano do pracy na swych rowerach bezpiecznymi ścieżkami rowerowymi ubrani w markową nie rzucającą się w oczy konfekcję, z plastikowymi kartami pod których czarnymi paskami, kryje się grubsza  gotówka. A wokół piękne zadbane kamienice, galerie, kina, eleganckie sklepy. A wkoło czyste lasy i jeziora. Turyści z zachwytem spoglądają i myślą sobie: jak pięknie byłoby mieszkać w takim miejscu. A ja sama realizuję się w pracy odnoszę sukcesy, czego się dotknę zamienia się w dobro ogólne, zimą jeżdże do ciepłych krajów i popijam drinki z palemkami, a przy mnie dobry, mądry, dowcipny mężczyzna dla którego jestem Pamela Anderson i Maria Curi Skłodowska w jednym hehe
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

daroguru

Ja mam dość nietypowe marzenie dotyczące Suwaszczyzny.
Chciałbym aby w okolicach Suwałk odbywały się wyścigi na rowerach. W Trójmieście odbywają się co roku taz. Bike Tuory, są to 4 wyścigi w sezonie z klasyfikacją Grand Prix i dostępne dla wszystkich chętnych za darmo. NIe pogardziłbym również Langiem w okolicach Suwałk, na ktróry przyjeżdżają czołowi zaawodnicy polscy i światowi.

luki

a ja...a ja...hmm...a ja to bym chciał być marynarzem chciałbym mieć tatuaże, podróżować zwiedzać świat, pięknie żyć, garściami życie brać:D w sumie mógłbym być też kierownikiem i kierować grupą przestępczą...ale to tylko marzenia pewnie zostane jakimś tam informatykiem za 1200 kuźwa miesięcznie na rękę i tyle z moich marzeń.:D:D

Aguś

Łukasz marzenia sie spełniają:D

Emka13

Oj Luki masz bardzo ciekawe marzenia:D

KOLO

A ja bym chciał zeby zlikwidowali gimnazjum i wszystko wzwyż. Ludzie po podstawówce byli by bardziej zadowoleni z życia a szczególnie ja :D
KOLO

luki

Zapomniałem wspomnieć jeszcze że chciałbym być piosenkarzem chciałbym mieć pełne sale, podróżować zwiedzać świat i wiele pięknych, pieknych kobiet znać:D

Emka13

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk