• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

MARZENIA

Zaczęty przez emivo, 08 Lis 2005, 11:30:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zagranica

Jak Luki takie ma marzenia to ja też się przyznam. Chciałabym być wróżką w różowej sukience z różdżką pokrytą prokatem i tęczowymi skrzydełkami, chciałabym spełniać życzenia ludzi. Więc jeśli spełni się moje życzenie, spełnienie swoich życzeń macie jak w banku.
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

Emka13

A moim marzeniem jest....moim marzeniem jest..nie wiem co..:P żeby wszystkie moje marzenia sie spełniły :P (chociaż nie wiem jakie mam marzenia) :P
  Pozdro dla wszystkich:)
...::Emka::...

Sokółka

Moje marzenie to leżeć sobie na trawce i myśleć o niebieskich migdałach- to jest dopiero relaks :) :) :)
Ana

młoda

a  moje marzenia :( takie nierealne, nieistotne , skazane na nie powodzenie...:( ach .....

Sokółka

Życzę wszystkim spełnienia marzeń :) :) :)
Ana

karoll

ja marze zeby mi internet tak sie nie cial :P bo szlak mnei trafi :P
:)

Sokółka

mnie też net ostatnio siada. Jutro piątek 13-go i życzę wszystkim udanego i szczęśliwego dnia :)
Ana

karoll

Ja do 13 sie przyzwyczailem bo to moj numer w dzienniku :P
:)

Sokółka

Dzień spoko :) Ludzie chyba są zbyt przesądni. Mam taką jedną znajomą którą wierzy w takie głupoty.Pozdro :)
Ana

młoda

13 piątek niby był zwykłym dniem jednak w sobotę miałam pogrzeb :(:( ale piątek był zwyczajny....

Sokółka

Marzenia na dzisiejszą noc:mniejszy mróz bo jutro rano empeki nie odpalą :)
Ana

VooDooKTA

Moje to mieć ukochaną dziewczynę przy boku, aż do samej śmierci. Mieszkać z nią na prywatnej wysepce w pobliżu zwrotnika. Mieć mnóstwo szczerych i niefałszywych znajomych, z którymi bym się bawił na mojej wysepce. Na wycieczki latać prywatnym samolotem, a po lądzie Fordem Mustangiem GT. Mieć w złotej klatce tresowanego jaguara, spędzać życie na muzyce i niekończących balach, do tego jeszcze hajs... Kupę hajsu. I wtedy zaczyna się życie...

Zagranica

W sumie ładne marzenia, tylko trudno mi wyobrazić jak ty tym Fordem po tej wysepce jeździsz. Chyba w kółko.
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

VooDooKTA

Na wycieczki lądowe Fordem będę jeździł (poza wyspę), a do jazdy na moim terenie to coś mniejszego se kupię. Rower, ewentualnie hulajnogę.

Sokółka

Moje to być w niebie bo straszna ze mnie diablica :lol:  Pozdrawiam wszystkich diabelnie gorąco :)
Ana

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk