• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Projekt na film w Suwałkach...

Zaczęty przez Harry, 26 Gru 2007, 17:06:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

Harry

Przepraszam że się nie odzywałem... Miałem lekkie nie dogodności. Znalazła się firma w Suwałkach która z chęcią zrealizuje mi taki film. Widzieli scenariusz i ogólnie są \"za\". Ale jest ale :D Potrzebujemy chociaż odrobiny funduszy aby co kolwiek z tego wyszło i do tego potrzebni są sponsorzy ;/

Jeżeli możecie pomóc - chcecie - prosiłbym o jakiś kontakt i ja wtedy przedstawię scenariusz. Teraz będę częściej zaglądał w ten temat więc prosze pisać swoje opinie i sugestie tutaj. Powiem że film ma na celu pokazanie różnicy pomiędzy Parkour a FreeRunningiem poprzez historię w nim zawartą oraz wypromowaniem Suwałk of course :P

Co do wandalizmu bo to mnie już poprostu denerwuje. Myślisz że wszystkie Dzieci Neo wchodzą na klatkę aby potem z niej zeskoczyć? Ci którzy ćwiczą naprawdę robią to z sensem i dla treningu samego siebie... Co do tego że niewiem czym jest Parkour to się grubo mylisz... Obejrzyj sobie poważne projekty i filmy które były kręcone przez chociażby The One albo FreeAir... Jeżeli nadal uważasz że to nie jest Parkour to może powiesz co to według Ciebie jest ?
Freedom isn't only word but it's way to life

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk