• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Knajpa Roku 2007 - nominacje

Zaczęty przez fresh, 27 Gru 2007, 11:28:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

imie

A kiedy bedzie rozstrzygniecie - przez kogo i na podstawie czego?

pianka do golenia

Jestem za DORADO ale ze starą barmanką Halinką. Ona to rozkręcała imprezy

Oliwia

Jak byla Halina, zachodzilo sie do dorado na cole;), to zawsze sie konczylo balety o 6 rano.  Pamietam jedna imprezke z ktorej wyszlismy o 7.30... Jak juz sie zaszlo do dorado, to nie bylo mowy o 1 piwie, tylko do upadlego.

kasia

Kasia

DZ

Aska

Aska

szczerze? nie ma zadnej dobrej knajpy w Suwałkach.nie ma gdzie sie ani dobrze pobawic ani zjesc no chyba ze ci z koko cos przywioza o ile nie bedzie juz zimne.pozdro dla suwalczaków prosto z UK  ;)

dok7

aska ?? ?? ?? Co ma koko do słowa \"KNAJPY\"? poczytaj wszystkie komentarze, a najlepiej to baw sie w Anglii i nie zawracaj głowy :*
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!! :D :)

Zekocoster

Rozmarino .
częste obcowanie z kulturą szeroko pojętą .
paczaczasz.

freeq

już pierwszy miesiąc nowego roku się kończy, a ankieta na głównej ta sama. Codziennie z nudów głosuję na co innego i wydaje mi się, że głosy są wciąż zliczane. Po co coś takiego w ogóle zaczynać?

dok7

Przejrzałem specjalnie cały temat i zauważyłem że Tajna się nie wypowiedział. Czyżby nie miał ulubionej knajpy czy lubi wszystkie??? :)
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!! :D :)

freeq

Tajna tęskni do prl\"owskich barów mlecznych, ale u nas takich nie uświadczysz.

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk