• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Najlepsze liceum w Suwałkach to...

Zaczęty przez ukla, 18 Sty 2008, 14:41:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

jeno

jeno

jeno

JUż WIEM!
II LO w A. mieści się z starym-wyremontowanym budynku przy wjeździe od strony Suwałk (po prawej stronie). Dyrektor szkoły to młody i sympatyczny człowiek. Szkoła robi bardzo pozytywne wrażenie. Nie wiem jak poziom, jak inne sprawy.
jeno

meeg

jesli chodzi o poziom nauki - z pewnością 3 LO jest najlepsze, coraz lepsze, świadczą o tym choćby wyniki tegorocznych matur, tylko w 3 LO wszyscy zdali

Wiola

Mam wrażenie, że - agrawa i jeno - pisali o II LO w Augustowie, a - meeg odpowiedziała mając na myśli III LO w Suwałkach.

Mysle, ze wieksze znaczenie ma ilosc absolwentow ktorzy dostali sie na studia (dzienne).
fuck

dok7

dziwne ze piszecie o Augustowie , jak temat jest \"Najlepsze liceum w Suwałkach to...\" , ale cóż...  III LO Suwałki - polecam :)
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!! :D :)

gosc

mam takie pytanie, pewnie naiwne ale chciałbym wiedzieć, czy w I LO jest możliwość nie chodzenia na religię?

Winston Wolf

Rzeczywiście pytanie jest dość naiwne, oczywiście, że jest taka możliwość.
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

LOCZEK(W)IGRY

Jesli liceum w Suwałkach to tylko II :)
Lepszego jak dotąd nie wybudowano... z serdecznym pozdrowieniem dla wszystkich uczniów, wychowanków, absolwentów, pracowników oraz nauczycieli :)
Nie wazne jak bedzie zawsze stane w pierwszym rzedzie... 19(W)47

tajna

Najgorsze liceum w Suwałkach to bez wątpienia IILO, najgorsi nauczyciele, uczniowie to banda z..., nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kulturalne suwałki

LOCZEK(W)IGRY

Zjebów to sobie w rodzinie poszukaj ;)

Byłas ? Widziałas ? Uczylas sie ? A moze Cie wyrzucili... a no tak poziom za wysoki - rozumiem boli  8)
Nie wazne jak bedzie zawsze stane w pierwszym rzedzie... 19(W)47

Wadim

tajna

kulturalne suwałki

olli

Moje zdanie:
ILO- zakon, jadą tylko na opinii, najważniejsze hasła to: Bóg, dobroć, Bóg, kucie, Bóg, kucie i Bóg
IILO- średnie, nie ma ani wad, ani zalet, niczym specjalnym się nie wyróżnia, nauczyciele są raczej kiepscy
IIILO- najlepsze liceum w Suwałkach; dużo nauki, w miarę porządni nauczyciele, dużo tolerancji (możesz ogolić się na łyso czy zrobić zielonego irokeza, a nikt Cię za to nie ochrzani; w ILO już by Cię spalili za to na stosie) i fajna atmosfera
IVLO- śmiech na sali; to nie jest nawet liceum; koszamrne zaplecze dydaktyczne, słabi nauczyciele, bardzo słabi uczniowie; IVLO powinno zostać zlikwidowane
Takie jest moje zdanie. Oczywiście, każdemu podoba się co innego i należy to tylko uszanować (ewentualnie popłakać nad tym kimś z litości).

8mile

może ktoś jeszcze?

Tak od siebie - najbardziej interesuje mnie III lo (biol-chem)
Podobno jest to najtrudniejszy profil, to prawda?
Poza tym słyszałam, że nauczyciele kładą nacisk nawet na przedmioty nie rozszerzone.
Może ktoś się na ten temat wypowie?

Niewidzialna

Jaka jest obecna sytuacja w suwalskich liceach .Chciałabym pójść na mat-fiz-inf aczkolwiek jeszcze zastanawiam się gdzie . Najbardziej \"podpasowało\" mi III LO. Gdzie najlepiej iść na te ścisłe przedmioty rozszerzone. Po LO mam aspirację iść na Politechnikę Warszawską ogólnie coś ścisłego lub artystycznego (architektura) . Co byście mi poradzili ?

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk