• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

ginekolodzy w suwałkach

Zaczęty przez ewa, 05 Gru 2005, 13:28:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

anka

Do dr S... nie jest trudno się dostać,tylko na wizytę trzeba czekać nieco ponad tydzien. Widziałam,że sprzęt ma dobry,ale nie miałam okazji być nim badana.Tak naprawdę to pani doktor nie raczyła mnie ani razu przebadać,chyba,że tym wziernikiem. Ale muszę przyznać,że jest bardzo miła(bardzo się pod tym względem zmieniła).Mam natomiast wątpliwości co do jej kompetencji,słyszałam sporo niepochlebnych opinii na jej temat i sama nie wiem,co mam o tym myśleć.
Co do dr B...,to nie poszłabym do niego za żadne skarby i to nie dla tego,że jest facetem.Tak badał moją koleżankę,że wywołał u nie poród sporo przed czasem.
Pani dr z   reklama na forum zabroniona - c nazywa się C... i jest bardzo miła.Sprzęt ma tragiczny-tylko fotel i metalowe wzierniki;brak nawet rozbieralni czy jakiegos parawanu. Ale naprawdę jest przesympatyczna.
Do dr K... podszłam tylko raz i więcej nie pójdę. Chyba trafiłam na jego zły dzień.
No i kogo tu wybrać? Prywatnie nie pójdę,bo mnie na to nie stać.:(

Magnolia

niunia

Ja polecam dr   reklama na forum zabroniona - c , ale przyjeżdża tu co sobotę i przyjmuje na   reklama na forum zabroniona - c (jak ktoś będzie chciał mogę podać nr tel.). Chodzę nie tylko ja ale i moje znajome, fachowiec (ratuje przypadki beznadziejne na które inni już postawili krzyżyk, i wiem o czym piszę), kompetentny, miły, nie owija w bawełnę mówi prosto z mostu i przynajmniej człowiek wie na czym stoi. Prowadził moją ciążę i mogłam rodzić w Augustowie w naprawdę przemiłej atmosferze (położne  :) super). państwowo byłam raz i więcej raczej nie pójdę. Pozdrawiam wszystkie babki.   ;)
niunia

Sokółka

Chodzę do gina na   reklama na forum zabroniona - c i jest ok.Miły lekarz i zna się na tym co robi a to najważniejsze. Byłam raz u innego-też faceta ale nie ma porównania.Pozdro! :)
Ana

kasienka84

czy ktos mz emi polecic dorbego ginekologa w suwałkach, oczywoscie prywatnie, mam 22 lata ale nie błam igdy u ginekologa, nigdy nic sie enid izłao i okz e mnai pewnie zdrowa jestemale wypada sie rpzebadac chyba jednak i gdzies pojsc a zupelnie nei wiem dokogo sie udac, glownie mi chodzi o umiejetna rozmowe z pacjentem jak tez o deliaktne badanie i ogolnie zbey ok był
kasienka84

kasienka84

hej niunia  
 podaj mi numer dot eog wojego lekarza i napisz jaki on jest dokładniej, ne bylam nigdy u lekarza ginekologa i musze isc na pierwsza wizyte w koncu, bnedzi epytal o zycie seksualne itd a mi ciekzo o tym mowic i szukam kogos kompetentnego i mielgo zebym nie baa sie chdozic tylko wiedziała ze ok bedzie, i ile bierze za wizyte??
kasienka84

kasienka84

czy ktos zna doktora S..., ktos u niego był?? jak u niego wyglda wizyta i czy jest sympatyczny i miły i wyrozumialy i rozmowe ktora przeprowadza jest miła???
kasienka84

Klara

ja polecam dr S.... Jest naprawdę delikatna i przyjemna. Chodziłam do niej całą ciążę i bardzo ją sobie chwalę. Przyjmuje prywatnie na   reklama na forum zabroniona - c u. Kolejki są do niej ogromne ale naprawde warto. Poza tym ma bardzo dobre podejście do pacjentek i zawsze można do niej zadzwonić
Klara

kasienka84

duzo wczesniej trzeba sie do niej zapisywac?? czy ona z suwałk jest?? i jest w mire miła i mozna ej opwiedzie co wsyztkim i rozmowa jets rpzyemna, pytam tka bo musz eodbyc w koncu pierwsza wizyta i jest to dla mnie wazne
kasienka84

kasienka84

jak sie do niej sotac i jak umawiac i czy mocno długot rzeba czekac w kolejce?? musz ewybrac jakiegos lekarza w suwakach do ktoreg potme ebde chdozic, a wybor jest trudny bo rozne opinie sa, cos o innych lekarzac słyszałas moze
kasienka84

Klara

do niej po prostu sie zachodzi i czeka w kolejce nie ma zapisow. W rozmowie jest bardzo przyjemna i odpowie na kazde pytanie. Po porodzie mialam male komplikacje i musialam miec badanie i najpierw zadzwonilam do niej czy to cos powaznego stwierdzila ze musze przyjsc na badanie i powiem szczerze ze bardzo sie tego balam bo wiadomo jak to jest po porodzie naturalnym ale zupelnie niepotrzebnie bo wogole nie bolalo, wiec wyobrazcie sobie jej delikatnosc. Co do innych lekarzy to chodzilam tez kiedys do Markiewicz na E. Plater. Jej to nawet najgorszemu wrogowi bym nie polecila. Nie dosc ze jest wredna i niedelikatna to jeszcze wymysla choroby i za kazdym razem wychodzilam z plikiem recept  :@
Klara

kasienka84

o markiewicz slyszalam tez ne najlepiej,a le jeszcze o doktorze stasiewiczu wmaire słsyzałam, wiesz zmoe w jaich godzinach rpzyjmuje ta Sochańska?? i w jakie dni. czyli jest ona według ciebie elkarzem do ktorego mozna pojsc jesli sie idzie peirwsyz raz i zalezy mina umietnym rpzeprowadzeniu rozmowy ze mna na temat wspołzycia i mojego ciała i zeby badanie ei bolało bo niema do knca chyba rpzerwanej błony dziewiczej, zgory dziekuje za odpowiedz
kasienka84

kasienka84

takze mam wielka prosbe o odpowiedz kiedy i w jakich godzinac przyjmuje i cyz jaks ie pojdzie to juz przyjmie no i oczywiscie ile kosztuje wizyta i cz za jakies dodatkowe badania sie płaci, ile ze soba bra cpieniedzy?? u niej badania sa bolesne cyz da sie rpzezyc?
kasienka84

bruma

Andrzej Żyliński, Bogdan Cwalina. Czy wiecie moze cos o tych ginekologach?
Zamierzam usunąć nadżerkę, czy powinnam starac się o kolposkopię? Jaką metodę usuwania wybrac? u kogo najlepiej to zrobić?
Nie mieszkam w Suwałkach, więc bede raczej to robic prywatnie
Dziewczyny, podzielcie się ze mna doświadczeniem, Będę bardzo wdzięczna

kasienka84

klara jak ebdziesz to bardzo prosz eo odpowiedzi na temat tej pani doktor, kiedy i w jakich godzinach rpzyjmuje i ile bierze??, czy nie ebde zalowala jak do niej pojde,c che dobrego wybrac zeby przy pierwszej wizycie nei zrazic sie i moc o wszystkim powiedziec
kasienka84

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk