• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Iphone

Zaczęty przez foto, 12 Sty 2010, 14:59:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

foto

W najbliższym czasie planuję zakup Iphona. Polecacie?

dawidf

Zależy co wymagasz od telefonu, jak chcesz być na \"topie\" i nie przeszkadza Ci zamknięty system iPhona to nie ma problemu ;)
W iPhonie masz duuużo gier oraz programów (nawigacje itp.).
Ogólnie telefon nie jest głupi, sam mam Hero na Androidzie i nie narzekam na ten system, miałem iPhona i też nie narzekam, tylko ja lubię się trochę głębiej bawić w systemie i niestety tu iPhone nie \"przypasił\" mi.

Jak masz kupować to kup 3G albo 3GS, zależy od funduszy, ale myślę, że 3G starczy Ci zupełnie, 3GS to taka wybajerzona wersja 3G z lepszym procesorem, aparatem, ale nikt nie powiedział, że nie można w 3G dodać tych funkcji :)
Np. możesz nagrywać filmiki w 3G po wykonaniu odpowiednich kroków i nie ma problemu.

lektor

Jeżeli iPhone, to poczekałbym na 4G :) jest w przygotowaniu. Ja póki co jestem zadowolony z ERA G1.
Fotograf Suwałki - FOTO i WIDEO z lotu ptaka oraz tradycyjnie 8)

fabian

siemka . poszukuie wyświetlacza do m88. kupie pilnie.pisaci na [email protected]

Captain

Witam, mam małe pytanko do posiadaczy - czy 3GS poradzi sobie z najnowszymi grami HD? :) Co do HTC G1, bardzo miło kojarzy mi się, łatwy w modyfikowaniu, QWERTY, dobrze działający wyświetlacz, ale brak mu i ramu i procka dlatego polecam za podobną kasę ZTE Blade

Tomasz

Posiadam iphone 3gs na sprzedaż w stanie db+ obudowa, wyswietlacz z drobnymi ryskami niewidocznymi przy obsludze. wiecej info na mailu ([email protected]) Pozdrawiam :)

brak

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk