• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Praca w Suwałkach-gdzie?

Zaczęty przez weedhead, 11 Cze 2008, 23:03:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

ana28

szukam dodatkowej pracy jako BHPowiec, mam studia podyplomowe w tym zakresie i ponad 3-letnią praktykę. Mogę także prowadzić kadry. Może ktoś potrzebuje lub ma znajomych którzy szukaja BHPowca? Kontakt 503-160-796
ana

Diana

witam czy nie ktoś moze o pracy w suwałkach dla kobiet?
Diana

tjwp16

tjwp16

tjwp16

do kierowców nie polecam firmy  Betonexs  bardzo nie miły szef
tjwp16

Diana

witam a konkretnie co za ofery na tym bazarze jesli ktos wie?aha i mam pytanie trochę nie związane z tematem czy wie ktos może o jakiś stancjach do wynajęcia za rozsądną cene?
Diana

Ktos

Witam. Mam pytanie dotyczace pewniej firmy w Suwalkach, ktora szuka obecnie pracownikow. Nie pamietam dokladnie jej nazwy, ale ma swoja siedzibe na Pulaskiego 30F, tam na samej gorze nad sklepem rowerowym przy stacji Shell. Macie jakies doswiadczenia zwiazane z ta firma? Jesli tak napiszcie cos na ten temat.
Narod wspanialy tylko ludzie chu**

Karis_

już Ci mówię, jest to firma conline (bądź coneline). zajmują się przedstawicielstwem, nie tylko po sklepach ale też door to door, niby tam się zarabia 2500 tysiąca, ale jesteś za to znienawidzonym akwizytorem. łazisz od domu do domu i klepiesz głupoty

Karis_

aha, i szef jest poroniony. ludzi traktuje jak pachołki, gania z kąta w kąt i golnie zrypana atmosfera tam panuje

słoneczko

A tak spytam moi drodzy, jakia praca według Was jest najlepsza? Po postach widzę,że przede wszystkim płaca. Na drugim miejscu jest rodzaj pracy i na koniec - szef lub atmosfera.
A gdzie w tym wszystkim pasja... satysfakcja... zaangażowanie?
Stare przysłowie mówi: \"Z niewolnika-nie ma pracownika\". Może wszyscy niezadowoleni, po prostu pracują-bo muszą, a nie chcą i dlatego wszędzie jest im źle ? ;)
Ja prowadzę małą firmę i obecnie szukam współpracowników. Ale chciałabym, aby byli to ludzie, którym moja oferta współpracy będzie dawała satysfakcję.... zadania jakie otrzymają - będą wykonywali z chęcią i pasją... po prostu- będą w pracy czuli się dobrze. W takich warunkach wszystkim łatwiej się pracuje, a chyba o to chodzi - i pracodawcom i pracownikom, tak?
Zdaję też sobie sprawę, że duże (i bogate) firmy - nie zawsze cenią pracownika. Ale takie są dzisiaj czasy - pracuj i nie marudź, bo na Twoje miejsce mamy setki chętnych.
Ja jednak wyznaję zasadę- twórzmy wspólnie, a wszyscy będą zadowoleni :)
Pozdrawiam wszystkich poszukujących pracy.
Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze widzi się tylko Sercem.

Karis_

do słoneczko
podziwiam Cię, nie sądziłam, że są na świecie jeszcze tacy ludzie. owszem, w Suwałkach większość szefów to alfa i omega, nikt sie nie odezwie, bo sie boi, że straci pracę. Ja z kolei (mój mąż zresztą też) cenię sobie właśnie dobrą atmosferę w pracy, a płaca może być jakakolwiek. jeżeli sie lubi to co sie robi, i nikt nie gania, jest ok. Mój mąż jakby chciał zarobić, to poszedłby właśnie do conline\'a (wspominana firma troche wyżej) ale niestety, atmosfera tam jest tragiczna. ja kiedyś też trafiłam do firmy, w której na wejście dostałam parę wyzwisk za nic. po godzinie po prostu stamtąd poszłam. i nie mam teraz pracy, bo nie ma w suwałkach takiego miejsca, w którym czułabym się dobrze (było takie miejsce, ale niestety, mimo że spisywałam się dobrze, zostałam zwolniona nie wiadomo dlaczego) i teraz robię szkolenie z zakresu grafiki komputerowej i tworzenia witryn internetowych. grunt, to mieć w pracy spokój i uczciwą przyjazną atmosferę. a nie pracować za 2500 zł, za to znosić obelgi...

tjwp16

popieram Cię Karis atmosfera i podejście do człowieka jest najważniejsze,pieniądze to sprawa drugo rzędna.Tak na marginesie niektórzy pracodawcy, co mnie drażni zatrudniają na  okres próbny np:dwa miesiące ja mam 17 lat pracy i nie uważam żeby sprawdzić mnie jak sobie radze potrzeba było tyle czasu tak jest np:w SALAGU I 7 ZŁ BRUTTO  :@
tjwp16

Karis_

Tak więc Słoneczko, jak widzisz, masz już trzech chętnych do współpracy:)

słoneczko

Bardzo się cieszę :) NIe wiem czy wolno mi tutaj podać \"wymagania\" dotyczące mojej oferty...mhmmm może raczej powinny to być oczekiwania, bo wymagania to takie ciężkie słowo he he :)
Karis napisałaś, że robisz kurs  z zakresu grafiki komputerowej.... zainteresowałaś się tym z konieczności czy raczej to zainteresowanie?? Może masz zdolności plastyczno-artystyczne na przykład?

słoneczko

Zainteresowanie w sensie hobby..pasjonuje cię ta dziedzina? MOże poproszę więcej info na e-mail, OK?

Karis_

stosowny mail został właśnie wysłany:)

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk