• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Kapela w Bialymstoku

Zaczęty przez Fun Dusz, 06 Sie 2008, 12:21:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fun Dusz

Mam taki kłopotek, mój koleżka bardzo zdolny perkusista przebywa właśnie w białym. Tak pomyślałem, że poszukam jakiegoś takiego czegoś jak te forum by poszukać jakiejś kapeli w której by koleżka popałkował, a tu lipa. Co znajdę to martwe, albo z aktywnością post na dwa tgodnie. Tu mają w stosunku do nas w plecy, no chyba, że nie dotarłem.
 Oni mają za to łatwiejsze dziewczyny, ale czy to plus to chyba tak nie dokońca, ale to od wielu czynników zależy ...

[email protected]

ale o co ci tak naprawdę chodzi? z tego co piszesz wnioskuję, że nie tyle, co nie dotarłeś, to jakiś nie dotarty jesteś...

dok7

jak po pijaku sie pisze to ciężko zebrać myśli :)
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!! :D :)

Bizon

MałyMin

Nie no ale ja rozumiem Dusz Funa :) też ostatnio właśnie zakupiłem te z promocji 8-paki :) nie będe reklamował marek :) pozdrawiam mamo, tato, siostro, bracie, dziadku, babciu no i reszta co sie zawieruszyła :)

Fun Dusz

Fakt , czasem na polski trzeba mnie tłumaczyć, jednak przyczyn tego stanu do wiadomości publicznej nie podam ;)

Wątek do rozmowy, w czym wg was Suwałki są lepsze od Białegostoku. Ja stawiam teorię, że w białym nie mają tak skutecznego narzędzia do rozwiązywania pewnych problemów (nazwijmy je orientacyjnymi) jakie daje ten portal w postaci tego forum.

Zmartwienie mam takie, żal mi koleżki, (narazie sam nie może rozwikłać tego problemu) ma talent, a zaczyna usychać, więc zachodzę w głowę jak znależć przez internet kapelę w Białymstoku w której mógłby na perkusji pograć, a fakt, że już doświadczony jak byk po kilkunastu korridach.

[email protected]

no dobra, już czaję motyw z kapelą...no a te łatwe lasencie to do czego przypiąć? czy opinia, że w białym są łatwe panie oparta jest na jakiejś autorytatywnej próbce \"bzykniętej\" populacji...? no, a gdzie analiza porównawcza \"odpytanej\" populacji suwalskiej...?....eh, wciąż za dużo niedopowiedzeń...

freeq

pół sekundy szukania przez google:
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=52
Tam zapytaj, może ktoś się skusi na tego byka.

Fun Dusz

myślałem, że miasto wojewózkie stać na bardziej samodzielne inicjatywy. Dzięki.

dok7

Fun Dusz: http://www.bialystokonline.pl/    - tam są ogłoszenia drobne, a później :  inne pozostałe  i tam niech pozostawi Twój kolega ogłoszenie oraz namiary. Nie raz widziałem że tak inni robią i jest git :)
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!! :D :)

tajna

im większe miasto, tym łatwiejsze dziewczyny, w wawie laski mnie same podrywają, ja już właściwie nic nie muszę robić, wystarczy tylko, że słucham tego co mówią, chwalę ich ciuchy i coś postawię:)
kulturalne suwałki

vanillacat

Tajna ale pleciesz:/ moze jakies panienki na Wilczej spotkales w wawie to stawiaj dalej tylko pozniej lec do lekarza czy aby czegos nie zlapales;)
Fun zmieniam Twoj temat bo watek o czyms innym, a posty o kapeli ....
A jak koles taki byczek to co go za raczke prowadzisz ?
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

Arens

Tajny wymiękam z lekka od twoich rad wyrywania lachonów w wielkim mieście.
Gratulacje awansu na Don Juana de Tajny.
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem że na świecie żyje tylu idiotów " - S.Lem.

tajna

ale arens to się sprawdza, wystarczy tam być i pokręcić się po mieście, zajść tu czy tam, poznać kogoś i jego znajomych - ja znam środowisko artystów malarzy dzięki koleżance malarce i dalej leci jak napisałem; ewentualnie można umówić się z portalu randkowego, bo laski nie boją się spotykać przez neta i też dalej leci jak napisałem. Może są i lepsze chwyty, bardziej bezpośrednie, jak w tej pisence: będę brał cię w aucie, ehe... no ale to są już metody właśnie don juanów, do których niestety sie nie umywam...:)
kulturalne suwałki

Fun Dusz

dzięki za podpowiedzi,
a co do byczka, jest on jakich mało, ale stabilizacja w nowym miejscu, niewygodne godziny pracy, mała znajomość miasta, brak internetu itp
a z drugiej strony od czego są kumple

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk