• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Lotnisko w Suwałkach - śmieszny czy ciekawy pomysł?

Zaczęty przez iris, 10 Lut 2005, 17:05:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

TrUsT

No, ale potem w tym mieście, co są to albo wypożyczą auto albo taxi
Kamil:D

wojtek_kosynier

Słyszałem, że temat lotniska powrócił.
Ba! Pas startowy ma mieć jakieś 2200-2300 metrów długości (podobno mniejszym Boeing'om  - tych od linii kontynentalnych - starcza 2100). Tylko czy to nie zagrozi koncepcji przyszłej obwodnicy, która ma przechodzić po zachodniej stronie lotniska (wschodnia - jest już ograniczona Buczka)?
Zresztą o czym my tu mówimy. To utopia. Przynajmniej moim zdaniem.

anetus

ale lotnisko to ciekawy i dobry pomysł czlowiek by i doplacil do biletów tylko by niemęczyć pociągiem lub autobusem
anetus

PannaNikt

no, ja też bym chciała lotnisko!! tym bardziej, że w Lublinie budują-mogłabym szybciutko w domu być, a nie 8,5h :/

hmmm..

A stocznię i Port żeglugi transkontynentalnej tez wybudują?:>

maciejan

na resorach ludzie na resorach... ciekawszy już byłby projekt budowy portu śródlądowego w związku z żądaniem dostępu Suwałk do morza...

równie interesująca wydaje się propozycja budowy konkurencyjnego dla Bajkonuru kosmodromu w na terenie Specjalnej Strefy Ekonomicznej...
człowiek z klawiaturą przed sobą

hmmm..

widze maciejanie że masz podobne plany na rozwój naszej kochanej mieścinki co i ja:D o kopleksie portu kosmicznego chciałem własnie napisać:]

gumiś

Białystok nigdy nie lubił suwałk a lolnisko to ok to droga do europy ///// Mam tylko pytanie kto kupił ziemie na lotnisko .........................................................................................To pytanie//////////////
gumiś

wojtek_kosynier

raczej pod...

Ale jak ktoś kupił pod obwodnicę, to i załapie się na wykupy pod lotnisko.

hmmm...

horacy

nie, hmmm... to tak ciekawy teren, że kupił, by tam sobie latem leżak wystawić, to nie wiesz?

hmmm...

Ahaaaaaaa... no to wszystko jasne to może jeszcze basen postawi i wybuduje olbrzymie centrum hotelowo-turystyczne takie z basenami, morzem, plażą palmami i tropikami:] (klimatem tropikalnym) no taka Suwalską Ibize:D

chuda

Na pewno morze wybuduje... :lol:  Horacy, z hmmm...'em nie wygrasz i tak
magdalena pajewska

hmmm...

chuda

Owszem nie da sie, ale po tobie wszystkiego mozna sie spodziewac wiec jakbys tam morze wybudowal to nawet bym sie nie zdziwila :D Gratulacje :P
magdalena pajewska

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk