• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

WIGRY

Zaczęty przez Borys, 19 Gru 2005, 15:54:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

fan

Wasil ja bylem na wszystkich  meczach !!!!!!

piłkarz 3 ligi

w klubie jest bieda do dnia dzisiejszego nie uzyskaliśmy żadnej kasy na święta a o premiach nawet nie myślimy

piłkarz 3 ligi

jeżeki  zarządowi i kibicom będzie zależało na utrzymaniu się w lidze to nie widzę przeszkód. Uważam,że piłkarze dołożą wszelkich starań aby w przyszłym sezonie ponownie rozgrywać mecze na szczeblu 3 ligi. pozdro dla wszystkich fanów WIGIEREK ;)  ;)  ;)

Suwalczak

Jeżeli prezesem Wigier zostaje spadkowicz z SSSE, który jest z innej opcji politycznej niż obecna to nie wróżę klubowi nic dobrego. Chciałbym jak najlepiej,ale mam wrażenie,że Grzesiek sprowadzi nas do poziomu IV ligi a nwet gorzej.
Suwalczak

Wincenty

To ewakułacja ze stołka - zresztą -wołegowiczi tak nic nie zrobił nigdy dobrego dla miasta, strefy .... to i dla klubu nie zrobi

wasil

jezeli chodzi o nowego prezesa to ja tez czarno widze przyszlosc klubu, jak byl prezydentem miasta to zrobil cos dla klubu??? cos napewno tylko ile????

Wołodzia

Ja tez widze czarno wszystko - wigry z kozuchną

piłkarz 3 ligi

jeżeli Każdy tak z góry przedstawia tę sytuację, to poco wogle komu wigry. trzeba być dobrej dobrej myśli :D

nick

racja wasil... wszyscy piszą a nawet d.... na mecz nie ruszą i pewnie za bilet też nie płaca... ale wymagac grania w III lidze wymagają... nawet pewnie nikt z was nie wie kto jest aktualnie liderem... a nowego prezesa oceńmy później, może niech ktoś z tych mądrali oceni poprzedniego... pewnie nawet nie wiecie kto to był...
nick

fan

do nick to napisz ty cos o poprzednim prezesie!!! Podejrzewam ze tylko madzyc sie potrafisz a sam na 1 meczu moze byles a moze i to nie!!!!

nick

do fan.... taki z ciebie \"fan\" jak \"wentylator\" , bo na mecze Wigier chodziłem jak ty nawet nie wiedziałeś co to Wigry, a dobrze wiemy że nic nie zrobił, bo co miał zrobić.... przejechał się jedną rundę jako prezes i już...
nick

Cara

Wigier juz nic nie uratuje - bo nie ma dobrych kibicow

?

Kibice sa ale niema dobrego sponsora !!!!!

Wincenty

I chyba się go nie znajdzie. Czwarta liga nie robilaby Suwałkom kłopotu - kilku kibiców, kilku piłkarzy - to powinno wystraczyc.

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk