• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Ciekawa książka

Zaczęty przez tajnapolska, 29 Gru 2008, 15:20:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

tajnapolska

Co ostatnio czytaliście ciekawego?
Ja mogę wspomnieć o \"transformejszyn\" redlińskiego - ciekawa wizja lat 90tych; i \"o krok\" mankella - szwedzki kryminał, który podnosi na duchu, ponieważ w tamtym społeczeństwie nie ma korupcji:) A teraz poczytam sobie książki lewicowej pisarki sue townsend, ta która napisała dzienniki adriana mola, a teraz adrian mol jest 30latkiem i nadal ma dziwne przygody:)

Obserwator:)

Ja pamietam historie innego Mola..ktory zarazal hivem kobiety ..na szczescie jego czas juz dobiegl konca ..
Niech sie rzeka nie kojarzy z rzeką łez...

Obserwator:)

Przepraszam zapomnialam dodac ze ostatnio czytalam \"Dzumę\" :)) jesli kogos to obchodzi..z poprzednich dziel literackich spodobalo mi sie \"Anioły i Demony\"
\"Historyk\" i rozne inne  
Niech sie rzeka nie kojarzy z rzeką łez...

tajna(polska

Adrian Mole - e mi się zapomniało

no no no

cóż musze powiedzieć że czytałam jakiś czas temu książkę \"pieśń kata\" choć książka nie najnowsza warta przeczytania

Winston Wolf

tajna powiedz coś więcej na temat \"Transformejszyn\".
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

tajna(polska

\"Transformejszen\" Redlińskiego - facet tak naprawdę śmieje się z głupich Polaków:)

zakończenie \"transformejszen\" redlińskiego jest naprawdę mocne, jest tak mocne, że nawet wadima powinno to ruszyć, jego sumienie i nawrócić na lewicowe zapatrywania, socjalistyczne.

Polecam wszystkim tę książkę o polskiej transformacji. Wprawdzie nie jest ona jakoś super napisana, stylem być może produkcyjniaka, ale dla zakończenia warto przeczytać.

Chianti

\'\'Dopóki widzę Twój cień\" moim zdaniem najlepszy polski kryminał. Polecam

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

mczay

Polecam trylogię Milenium! Sama jeszcze się za nią nie zabrałam, ale już tyle osób polecało mi te książki, że jestem pewna, że są świetne. Na stronie: https://www.ravelo.pl/seria-millenium,t.html są wszystkie trzy części tej trylogii, więc jeśli chcesz możesz od razu zamówić wszystkie na raz.

Klaudya

Ostatnio przeczytany Insytut Kinga. Gorąco polecam, bo książka jest bardzo wciągająca.

HelenBrown1978

"Mężczyźni z różowym trójkątem" Heinz Heger - ciężka, mocna, ale zdecydowanie warta przeczytania.
"Stracony list" Jillian Cantor
"Lalkarz z Krakowa" Romero R.M
Wszystkie książki to tematyka wojenna, obozowa. Jeśli ktoś lubi, taka jak ja, to serdecznie polecam.

A na koniec, mój ulubiony cytat
"Każdy, kto czyta, staje się dziwakiem. Czytanie daje wiedzę, a ponieważ wokół dominuje raczej ignorancja, wiedza oznacza dziwactwo" José Carlos Somoza

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk