• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

dc++ airbites suwałki - nie działa

Zaczęty przez edylaur, 23 Sty 2009, 20:10:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

prosiaczek

yo.

nie działał, bo nie było zapłacone:

iP

209.17.190.94:1011

ctrl+q i 209.17.190.94:1011

why?

Marcin

Dziala, Musialem zmienic adres:
212.117.172.10:2099
Marcin

Asia

o! super, że znowu działa-juz baardzo sie bałam, że zawiesili działanie dcc!super, dzieki!::)**
Asiulka

Papryka

Asia ,w dobrych filmach wynagrodzisz  :D
Co do nowego IP.Ustawcie opis na gg , powiadomcie znajomych bo ciągle jest nas mniej niż przed zmianą adresu.

prosiaczek

proste :)

już połowa listy z dc do mnie napisała i all ma

darioz

Zwracam się z pytaniem czy jest ktoś u kogo dc++ nie działa na nowym adresie. Po zmianie adresu huba dc++ dzialał prawidłowo jednak od 2 tygodni przestał się logować. Czy znacie przyczynę. Prosze o wskazówki

darioz

Mariusz

Siema mam pytanie co sie stalo z dc Suwalki od 2 tygodni nie dziala prosze o odpowiedz na emaila Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział.moze cos sie zmienilo prosze o odpowiedz z gory dzieki.

SKS

sks

mariusz25198

siema a jak tego bana sie pozbyc i ile on bedzie trwal??? gdzie tego moge sie dowiedziec????????

Papryka

1.Bany nie są za darmo
2.Jak zostaliście wywaleni to na bank dostaliście powód
3.Przypominam ,żę Hub jest tylko dla użytkowników Airbites , anie userzy z Vectry skarżą się na bany.
4.Zbanowani niech napiszą na moje GG:4909517 i podają dokładny nick na którym zostali zbanowani , lub IP.

kar77

czy hub suwalski działa,czy adres sie zmienił,czy internetia wyłączyła huba w dc++ celowo???

Papryka

Hub działa.Proponuję prześledzić cały wątek, najnowszy adres jest podany.
A teraz trochę o innej sprawie :kultura
1.Serwer jest tylko dla dawnych userów Fonet,Homent,Aribites.
Reszta jest od razu banowana i nawet nie piszcie na GG z prośbą o odblokowanie.
2.Serwer jest prywatny, płaci za niego administracja (dokładnie Markus).Internetia swój wyłączyła mając userów w 4 literach.
(Na ulotkach można przeczytać ,że oferują Huba ,co jest bardzo ciekawe :))
3.Jeżeli ktoś mnie straszy ,że jeżeli go nie odblokuję to \"powoli dojdzie kim jestem\" jednego może być pewien-na takich leję ciepłym moczem  ;) (przepraszam za wyrażenie)

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk