• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

KONCERT - SUWALSKIE UCHO MUZYCZNE - KONCERT

Zaczęty przez Marcinowy, 07 Kwi 2009, 10:21:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marcinowy

Witam,
już niebawem - 16 maja 2009r. - odbędzie się kolejna odsłona S(Suwalaskiego)U(Ucha)M(Muzycznego). SUM zaprezentuje: lokalny band; punk/rock/funk - Fri Stejd Bend (http://www.myspace.com/fristejdzbend) oraz
poetic/postpunk - Posing Dirt (http://www.myspace.com/posingdirt)
Koncert odbędzie się w sedzibie teatr-akcji stowarzyszenia "nie po drodze", ul. Sejneńska18, S-ki. Więcej szczegółowych informacji już niedługo m.in. na Suwałki Info.

Jeśli jesteś w młodym zespole lub znasz jakiś lokalny band, który chciałby zaprezentować się na powyższym koncercie lub w przyszłości - daj znać :) Zapewniamy; miejsce, nagłośnienie i miłą, pozytywną atmosferę :) Chcemy dać możliwość zaprezentowania się szerszej publiczności :)
  Może ktoś wie jak nazywają się młodzi kolesie, (i jak z nimi się skontaktować) którzy grali po zespołach HC z Olsztyna na Sejneńskiej we wrześniu u.r.? Pozdrawiam Bardzo
MS
...w SUMie dobre Koncerty widziałem :)

pojuk

Siema to ja z moimi znajomymi grałem we wrześniu, nie mamy nazwy...  moje gg to 9376000

pozdro PKU

Marcinowy

ok. zapiszę nr gg... i napiszę później ;)

Fikou

no tak, młode kapelki potrzebują koncertów, muszą grać, macie chłopaki trochę czasu na przygotowanie materiału (chyba że już go macie?
Znajdą się jeszcze inne kapele co w podziemiu wciąż ukryte?

Marcinowy

odnalazła się kapelka; młodych, zdolnych facetów i zagrają razem, wspólnie z kolegami i koleżankami pośpiewają ładnie, już w maju lub na kolejnym koncercie jak Bozia i inne rodzaje opatrzności dadzą :) Pozdrawiam Bardzo

no more war :)

ktoś słucha takiej muzyki w tym mieście dresiarzy i bluesmenów?  :D

ciupakabra

bluesmanów?? gdzie oni są??
chyba w bunkrach pod Oleckiem się kryją....
dresy widzę codziennie:D

Marcinowy

Haha! Bluesmani pojawiają się w wakacje na Suwałki Blues Festiwal - nawet dresiarze stają się w tym czasie fanami bluesa (widziałem ich w parku w u.r.) ;)
Powyższy temat skierowany jest do zainteresowanych, jeśli ktoś przyjdzie w dresach to ok., fajny kontrast byłby...  przecież \'sportowcy\' owi noszą; czasem takie psudoirokezy
a niektórzy z nich byli punkowcami w latach buntu młodzieńczego buntu :) Pozdrawiam Bardzo

Fikou

Są ludzie którzy słuchają takiej muzyki bezwzględnie a nie przechodzi im np. przez myśl że włączą sobie dla własnej przyjemności \"radio bzdet\" :)

Marcinowy

Tak. Punk\'s not jazz  :D  a bluesa lubię też bardzo nie lubię za to radia \"bzdet\"  8)  Wesołych

iyga

a kto się wybiera na koncert AUDIOFEELS ? ;>

Marcinowy

Achtung: 16 maja 2009 (sobota) w siedzibie teatr-akcji na ul.Sejneńskiej 18 wystąpią: Fri Stejdż Bend (S-ki), Jabberwocky (A-stów), Posing dirt (W-wa) Będzie więc zróżnicowanie muzyczne - fajne klimaty - punk, rock, ska, alternatywa pełną parą :)
Zapraszam wszystkich zainteresowanych w imieniu
Fundacji Miasto oraz wszystkich organizatorów
i zaangażowanych ludzi w  to wydarzenie 8)

Punkofil

Lubie PunkRocka i Audiofeels też i fella znam osobiście  :P co to za zespoły nieznane bendą?

Marcinowy

fretles

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk