• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Taniec towarzyski

Zaczęty przez nea, 05 Maj 2009, 10:48:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

nea

Witam chciałabym się dowiedzieć gdzie w Suwałkach można pójść na kurs tańca, nigdzie nie mogę znaleźć :(może ma ktoś namiary?pozdrawiam

vanillacat

Kiedys było w WSSM jakies kursy tanca, i chyba powinny byc w MDK_u.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

Stokrotka

zapytaj w ROKiS -ie , prowadził tam kurs tańca pan Emil Kulbacki

rex-o-matic

przy wssm to raczej nie polecam, bo mogą zgwałcić - lepiej przekop :) się przez inne oferty :D

Madżik

z tego co wiem to w soboty ok.14 w MDK mozna sie zapisać chłopaki cały czas a dziewczyny od września.

clod

Ostatnio widziałem w Augustowskim Delfinku, że prowadzą szkołę tańca. Nauczycielem jest obecny właściciel Delfina czyli Egurrola.
Szczegółów nie znam, ale zainteresowani znajdą wszystko w necie.
http://www.wczasyztancem.pl/

Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

aneta

Polecam Szkołe Tańca EVITA p. Ewy Przekop. Zajęcia prowadzone były zawsze w SP 10 chyba że nastąpiła zmiana. Niestety teraz nie jestem na bieżąco z tym tematem, często porozwieszane są plakaty dotyczące tej szkoły. Gorąca polecam bo sama tam chodziłam, sama p. Przekop to przesympatyczna osoba  i przede wszystkim prowadzi profesjonalnie kursy tańca.

gosc

Gdzie dokladnie prowadzi te lekcje Pan Przekop wie ktos?

pozdrawiam

brak

subiektywnie

a od kiedy imie Ewa to meskie imie??

Winston Wolf

Pytanie nade mną było o Pana Przekopa, czytaj ze zrozumieniem.
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

subiektywnie

a kto powiedzial, ze moje pytanie bylo do Ciebie? nie jestes pepkiem swiata czlowieku...

Winston Wolf

I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

subiektywnie

ziom

Dobra zainteresowałem sie tym. Kurs tanca jest w Rokisie 80zł za 8 spotkan kazde spotkanie po 1.5h. Spotkania co tydzien sie odbywaja. Wychodzi 10zł za 1.5h nauki. Nie jest drogo. Prowadzi młody gosc dobrze z nim sie rozmawiało hehe. Tyle ze jest jedno ale. Dopiero we wrzesniu mozna sie zapisac na kurs i najlepiej przychodzic w parze.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk