• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Miły, inteligentny singiel na wymarciu?

Zaczęty przez turkusowa, 08 Sie 2009, 13:41:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

turkusowa

Zastanwialyśmy sie ostatnio z koleżanką gdzie w Suwałkach można spotkać miłego, inteligentnego singla? Wszędzie albo dresy albo małolaty :] Może nie znam jeszcze Suwałk? A może to już gatunek wymarły? Będę wdzięczna za jakiś "cynk"   8)

laur

Nie ma od jakis 5 lat, jak zmieniłem stan cywilny hehehhe, może szukacie nie tam gdzie trzeba? ....

freeq

Miły i inteligentny singiel to tylko ksiądz. A jak chcesz by był przy kasie to proboszcz.

annihil

Zastanwialiśmy sie ostatnio z kolegą gdzie w Suwałkach można spotkać miłą, inteligentne dziewczę? Wszędzie albo córeczki mamusi , albo wyrachowane suczydła :] Może nie znam jeszcze Suwałk? A może to już gatunek wymarły? Będę wdzięczny za ukazanie mi rzeczywistości takiej jaka nie jest    8)  
Ps: I laski nie róbcie wiochy prosze

Rambo

Dobra dobra dziewczyny nie wydziwiajcie ze nie ma wolnych chłopaków…bo ja np. nim jestem. Problem polega na tym, że wam trudno dogodzić i chcecie nie wiadomo kogo… Naoglądacie się tych komedii romantycznych a potem bujacie w obłokach i marzycie Bóg wie o kim a każdy człowiek wie ze film to fikcja... A z drugiej strony prawda jest tez taka ze jak chłopak nie ma wykształcenia wyższego, dobrego samochodu, full kasy to taki chłopak w oczach dziewczyny jest śmieciem i wcale nie zaprzeczajcie ze tak nie jest bo przechodziłem to na własnej skórze….
P.S. Nie napisałem tego żeby was dziewczyny obrazić tylko napisałem jak wygląda teraźniejsza rzeczywistość.  :(

Karis_

Rambo, niestety masz racje...

Teraz bark nam romantyzmu, każdy widzi tylko w każdym  stanowisko, kasę, samochód, ciuchy itp. Ludzie udają kogoś, kim nie są, grają szczęśliwych bogaczy a pod ich skórą kryją się małe zbite dzieci... Tak wygląda życie w społeczeństwie, wyścig szczurów, a przez to przestawia się hierarchia wartości. Miłość, szczerość, uczciwość, przyjaźń... Dla kogo to ważne?

Dziewczyny niestety szukają fajnych, mądrych chłopaków a połowa z nich nie ma nic do pokazania poza tyłkiem i biustem (i niestety tylko to pokazują i to bardzo często)

Szukacie miłych, mądrych kolesi a same mądrością nie grzeszycie... Nie macie tylko ładnie wyglądać, macie za to mieć coś do powiedzenia, chyba że same chcecie być tylko \"ładną buzią\" a nie \"mądrą głową\"

Zastanówcie się czasem nad swoim postępowaniem, może Wy same coś robicie źle, że nie możecie znaleźć nikogo dla siebie...

A tak na marginesie: nie szukać na siłę, samo przyjdzie.

tajna

myślę, że w Suwałkach nie trzeba brać udziału w wyścigu szczurów, nie ma takiego ciśnienia:)
kulturalne suwałki

turkusowa

Miałam nadzieję, że wywiąże się jakaś dyskusja ale nie sądziłam, że na wejściu dostanę etykietkę pustej lali szukajacej ladnego chłopca z kasą  ???  Niniejszym dementuję powyższa opinię - nie jestem ani pusta ani nie szukam dobrego samochodu z ładnym chłopięciem w środku  :P  Dla mnie moze jeździć rowerem .Nie wiem czy wiecie ale nie wszystkie dziewczyny są takie same jak nie wszyscy faceci to świnie 8)  
ps. Facet nigdy nie rozumiał kobiety i już chyba nigdy nie zrozumie bo czasem i ona sama siebie nie rozumie 8).

barfly

a gdzie turkusowa szukacie takich \"miłych, inteligentnych, singli\"? sam mam kilku przyjaciół których za takich właśnie uważam, i maja oni podobny problem jak wy, że nie mogą znależć w S. towarzystwa płci przeciwnej, więc wydaje mi się że problem nie brzmi \"czy są?\" tylko \"jak na nich trafić\"? może jakaś oddolna inicjatywa ;), czwartki n.p. w rozmarino

azgal

ja

Piątki pod strzechą, reszta dni zalew albo giełda :]

turkusowa

o! Może jakiś skromny \"Wielki zlot miłych, inteligentnych singli Suwałki 2009\"?  :D  ps. Nie wypada pytać kobietę o wiek :p ale, nie wiem jak reszta ja już dowód osobosty mam od jakieeeeegoś czasu  ;)  

gosc

Witam, to prawda , dziewczyny chca chlopakow z wypasiona fura i kasa. Nie rozumiem skad 20paro latkowie maja miec takie samochody. Dopiero faceci przed 40stka dorobili sie czegos.a dzisiejsze laski mysla , ze z nieba chlopakom w tak mlodym wieku spadnie kasa. Dziewczyny , a co Wy macie, nic , tylko goly tylek i wielkie aspiracje, czy ktoras z Was ma mgr, lub mieszkanie lub dobra prace. Zastanowcie sie.

turkusowa

Hej! Dlaczego wszyscy tu wyżywają sie na nas - kobietach i obarczają nas winą za wszystko? Dziura ozonowa to też nasza sprawka?? :P Nie twierdze, że wszystkie jesteśmy idealne ale bez przesady! Też moglabym napisać, ze Wam chodzi tylko o jedno - a nie napisałam :P  Czy jakiś dżentelmen stanie po mojej stronie??!  :o

damian

No cóż chłopaki trochę dramatyzują. Wiadomo są tzw. blachary które mają pusto w główce i lecą tylko na kasę, ale to nie jest chyba wasz target panowie. Są przecież na tym świecie i w miare normalne kobiety, aczkolwiek z nimi też trzeba wiedzieć jak postępować.  :]

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk