• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Miły, inteligentny singiel na wymarciu?

Zaczęty przez turkusowa, 08 Sie 2009, 13:41:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

vanillacat

Handsome, cos w tym jest. Nie ma z kim porozmawiac bo miasto S nie jest miastem dla ludzi mlodych, takie realia. A faceci w S -w wiekszosc sa tragiczni - nie mozna przejsc ulica, bo gwizdza i wydaja odglosy chrumkania -masakra. A na dodatek jeszcze gorsi sa Ci, ktozry szpanuja muzyka disco polo w samochodach i naciskaja sygnal klaksonu. Zero ZERO kultury. Zachowanie typowo prymitywne.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

HandsomeHank

Życie. To samo jest z laskami...Co druga ma w głowie bałagan.

HandsomeHank

P.S. Te co mają ogarnięte w głowie są jak telefon, albo \"zajęte albo  są poza zasięgiem\".

ktotam

Moze i macie racje, ale nie sadze ze ludzie sie dziela na tych z Suwalk i tych z poza, ze gdzie indziej ludzie sa lepsi, gorsi, a juz na pewno nie oceniam calosci, bo jej nie znam i wole nie odbierac sobie nadzieji. Dobre rzeczy w przyrodzie wystepuja rzadko, nawet poza S-kami.

A Vanila, moze trabia, podglasniaja muzyke, gwizdza bo im sie podobasz jak idziesz ulica, tylko nie wiedza jak dostojniej o tym tobie powiedziec, ot chamy:)

jaa

nie wiem jak wy single sie czujecie, ale ja już zaczynam odczuwać pustkę :( chyba jestem jak \"telefon\" jest sygnał ale poza zasięgiem. Nie wychodzę na sobotnie dyskoteki, na piwo itd. Tylko praca-dom, dom -praca.
W moim wypadku to chyba bym musiała kogoś na chodniku spotkać...
A jak w Einstainie  wyglądają czwartki, czy komuś się udało :)

mlody1000

ludzie ale po co cała ta \" debata \" bo chyba wiadome jest ze \"miły , inteligentny singiel jest niestety na wymarciu \" poprawka on nie jest na wymarciu lecz jest gatunkiem \"zagrożonym\" wymarciem z jednego tylko powodu a mianowicie-pustych kobiet których coraz więcej jest na tym świecie , bo wystarczy poczytać ogłoszenia :
\"poszukiwany- bogaty ,przystojny ,zmotoryzowany , dobrze zbudowany mądry itd a piszą to prawie w 95% wszystkie kobiety( ładne,brzydkie,mądre ,głupie,z dzieckiem, czy bez ,wysokie, czy niskie )które ciągle szukają tej drugiej osoby bo po co być kulturalnym , miłym ,szamańskim ,normalnym ,trzeźwo patrzącym na świat facetem  skoro nie ma się golfa 3 czy 2 z gazem ( bo co ona nie będzie chodziła piechotą   )  bo po co jej facet który ciężko pracuje , szanuje i dba o to co udało mu się zdobyć swoją ciężka praca  (skoro można mieć  takiego co jego rodzice będą go sponsorować ) ale później jest rozczarowanie bo muszą tyrać na 2 zmiany w mięsnym aby utrzymać rodzinę a on i tak je okłada i chla z kumplami cały dzień .
Bo kurne aż nóż w kieszeni się rozkłada jak idzie taki oflajtus w brudnym dresiwie  z łańcuchem na szyi ze aż się ugina -( a na pewno to nie srebro czy złoto)  na ramieniu tatuaż jak by z chrupek czy gumy do żucia długopisem robiony, a obok jego fajna elegancka dziewczyna i wsiadają do jakiegoś rypla ciągle na rezerwie. po prostu szok to wy kobiety do tego doprowadzacie bo szukacie bóg wie czego i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

turkusowa

No przecież! Wszak wszelkie zło tego świata to tylko i wyłącznie nasza wina - łącznie z dziurą ozonową! Nie wszystkie kobiety są takie same - jak nie każdy facet to świnia! To, że większość  ogłoszeń jest tej samej treści jeszcze nie oznacza, że wszystkie tego szukamy, równie dobrze może oznaczać, że  te inteligentne i rozsądnie podchodzące do życie po prostu się nie ogłaszają - sadząc np. że zaglądają tam sami puści i szukający przygód faceci :P

HandsomeHank

BREAK,  bo się zjecie zaraz. W młody i turkusowa maja sporo racji uważam jednak, że młody racja młodego jest racją \"mojsiejszą\". laski troche przeginają ostatnio z tematem plastik i dres. Wystarczy spytac taką jaką ostatnio książkę przeczytała. Zazwyczaj odpowiadają coś w stylu...Nie czytam za wiele, albo jakaś lektura szkolna pada...Żal, człowiek który nie ma nic do powiedzenia poza tym jak \"Lady Gaga\" zajefajnie wygina ciało w nowym klipie albo jakie świetne są jakieś nowe błyskotki jest zupełnym pustakiem. Tak właśnie wygląda co drugi egzemplarz spotykany w S-kach. Nic dziwnego, że imponują takim laskom kolesie obwieszeni kajdanami jak choinka (każde bydle musi być uwiązane) i z tatuażami z chipsów na barkach( żeby to coś jeszcze symbolizowało, zwykły tribal bo każdy ma to mam i ja jak mamba). ŻENADA

ktotam

bo fajne, wartosciowe kobiety zachowuja sie nie spolecznie siedzac w domu, nigdzie nie wychodzac, nie podejmujac zadnej inicjatywy, a przez internet nie wszystko da sie zalatwic z dostawa do domu i nie ma sie co dziwic ze latwiej jest spotkac pusta lalke, ktorej ni jak nie da sie zreformowac i jak ten mezczyzna (ktory w naszej kulturze ma inicjatywe) ma dotrzec do takiej dziewczyny, gdzie szukac, ile drzwi wywazyc i krat przepilowac? :)

mlody1000

Droga Turkusowa fakt ze zaglądamy do tych ogłoszeń nie oznacza ze jesteśmy pustymi skorupami , ale po prostu gdzie mamy szukać
tej miłej normalnej .... bo chyba nie w Plazie  czy dyskotekach typu 7H....czy K....   bo przecież królują tam same inteligentne inaczej  a męska strona tez jest po prostu \"fantastyczna \" :@ .
Bo pokarz mi kobietę która będzie miała ochotę iść na długi spacer (odpowiedz jest znana -to nie mam siły , a to nie możemy jechać itd) .
i powiedz mi czemu wy kobiety najpierw wybieracie takich  pajaców który nawet nie myję się zbyt często w dresach z kultura i manierami goryla w zoo a nie normalnego faceta  z kultura mającego zdanie  na każdy temat . Wystarczy tylko trochę po   obserwować nasze ulice i wniosek nasuwa się sam Panowie:
- trzeba kupić podrabiane dresiwo i buciki , kajdan na szyje , maniery schować do szafy, rzucić prace bo trzeba mieć czas tylko dla swojej blondyny i chodzić cały dzień po galerii z 1 kubkiem z kfc ( bo dolewki za darmo ) .
A zachowuje się tak 95 % kobiet to gdzie jest te 5 %
,

vanillacat

Mlody Ty faktycznie chyba jestes mlody, bo takie dziewczyny o ktorych piszesz to chyba wiek 16-26 lat, pozostale sa juz bardziej dojrzalsze i z takimi typami sie nie beda zadawac.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

HandsomeHank

Fakt co do tego o czym piszesz vanillacat. Ja w sumie mam te nieszczęsne 26 lat i jestem w górnej granicy podanego przez ciebie przedziału. Z moich obserwacji wynikają następujące wnioski, że większość \"kobiet\" w tym przedziale wiekowym w tym mieście ma parcie na taki typ kolesi o którym mówił młody. Ogólnie przykre jest przede wszystkim to, że z jakiegoś powodu w dobrym tonie jest byc idotą/idiotką w przedziale wiekowym 21-26, który nie ma nic do powiedzenia i nic sobą nie reprezentuje (poza zbiorem patologicznych zachowań i dewiacjami; z wrodzoną agresją do wszystkiego co sie rusza lub cwaniactwem). Jesli ktoś nie upodabnia się zachowaniem do tych idiotów jest automatycznie postrzegany jako \"frajer\". Zresztą brak słów. Ciągnięcie tego wątku jest bezsensu, bo niczego się nie zmieni pisząc o tym, że młodzi ludzie w tym mieście nie mają ani ideałów do których dążą ani ambicji i całe życie mają zamiar spędzić pod klatką lub naparzając się po knajpach. wiadomo, że z kim przystajesz takim się stajesz. Zatem niestety nie ma możliwości, żeby rówieśniczki takich \"Panów\" były normalne.

mlody1000

he he he ma 27 lat ino i jakieś tam doświadczenie.
a ciągniecie tego tematu naprawdę nie ma sensu bo i tak nic to nie zmieni .
Proponował bym podzielić kategorie ogłoszenia towarzyskie na działy :
Normalne ogłoszenia  i  sponsoring  . było by łatwiej
Pozdrawiam wszystkich i powodzenia  

ktotam

Mam taki pomysł, moze bysmy ustalili i oglosili na forum ze jest takie miejsce, gdzie mozna spotkac super fajnego singla (lub singielke). Mozemy ustalic ramy czasowe, ze tylko w godzinach  od od. Najlepiej zeby to byla lawka w parku lub fragment alejki spacerowej. Jesli jakas fajna singielka w natloku spraw znajdzie chwilke moze skorzysta z mozliwosci \"przypadkowego\" spotkania i przysiadzie niby przypadkiem na laweczke, a wtedy my starzy wyjadacze forum takiej okazji nie przepuscimy.

Zalecam jednak, zeby ze wzgledow bezpieczenstwa dziewczyny spacerowaly po dwie wyposarzone w srodki ochrony bezposredniej:)

Co wy na to?

turkusowa

A mi się nóż w kieszeni otwiera gdy słyszę jak facet o kobiecie mówi \"laska\" - od razu jego szanse spadają do prawie zerowych (a nie zerowych tylko dlatego, że podobo każdmuu trzeba dać szansę, że pozory czasem mylą, że każdemu wypsnie się czasem głupota, że facet to tylko facet...i takie tam) :P

Ja uwielbiam długie spacery.  :)

Pech, że ostatnio nie mam na stanie koleżanki singielki z którą mogłabym pójsć do tego parku 8)

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk