• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Miły, inteligentny singiel na wymarciu?

Zaczęty przez turkusowa, 08 Sie 2009, 13:41:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

MałaMi

Też nic czyli dom: internet, muzyka, dobra książka ....A własnie jakie książki głównie czytacie??

MoszeGoldblant

Xiazki ok,ale w Sylwka? :/   Trzeba jechac z impreza-jak spiewa poeta M.Manson- ALLELUJAH MOTHER****ERS :)
+/-

daylight85

singielka

@daylight85 zaszyfrowane info o Sylwestrze:) Z tego co odczytałam, jedziesz przez zaspy na górę. Tam spotykasz piękną \"koleżankę\" i jeździcie na nartach itp ;) Po nartach będą tańce w domu, w jasnym salonie  ;)

A ja pójdę spać chociaż i tak obudzą mnie peterdy.

daylight85

poniekąd :) wyjeżdżam ze znajomymi na domek w ośnieżone tereny (patrząc za okno to będą nawet bardziej niż bardzo ośnieżone) i potem impreza do rana przy dobrej muzyce i w doborowym towarzystwie :)

singielka

;) no proszę prawie odczytałam dobrze ;)
To udanej zabawy...a śnieg pada aż miło popatrzeć

bastian277

aa może jakiś forumowy wspólny wypad? zna ktoś jakieś miejsce niebędące \"zamknięte tzn bez organizowanej imprezy\" ?

singielka

tak, możemy się spotkać pod chmurką w parku o godz. 00:00 ;)

mało wiedzący1983

@singielka, to i na łyżwy możesz zajść bo będziesz miała blisko - wspominałaś swego czasu, że uprawiasz ten sport:) A właśnie czy w tym roku coś będzie w parku o północy organizowane?

singielka

Tak jeżdże, że raptem jeden raz udało mi się wyjść :) Jak nie chcesz ze mną chodzić i mnie ratować wrazie upadku to mi się samej nie chce.
W parku raczej nic nie bedzie, petardy co najwyżej

mało wiedzący1983

@singielka. Nie to że nie chcę na łyżwach jeździć...po prostu bym się na nich momentalnie zabił:D Petardy to już coś; one będą ze strony miasta czy każdy indywidualnie? Jeśli będzie tylko samowolka to trochę strach tam iść o północy:) @singielka, tylko żebyś nie rozmyśliła się znowu godzinę przed;/

singielka

daylight85

witam wszystkich w nowym roku :) życzę Wam przede wszystkim pozytywnego myślenia. ostatnio słyszę wszędzie, że może ono zdziałać cuda :) może warto spróbować ...

http://www.youtube.com/watch?v=Edwsf-8F3sI

singielka

daylight85

coś patrzę, że nasze singlowe dyskusje lekko \"przygasły\" w nowym roku :)

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk