• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Sala na weselną zabawę??? Gdzie??? Jak??? I za ile???

Zaczęty przez darioz, 22 Sie 2009, 07:10:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

darioz

Witam
Stworzyłem ten temat ponieważ chciałbym poznać opinię, spostrzeżenia i wnioski mieszkańców miasta na temat tego gdzie fajnie oraz w przystępnej cenie można wynająć salę weselną. Proszę wpisujcie swoje uwagi o lokalach, cateringu tam istniejącym, cenach oraz o wszystkim co z tym jest związane. Sądzę, iz taki post pozwoli uniknąć rozczarowania w jednym z najważniejszych dni w życiu każdego człowieka :)

ArchaniolOna

w gamsie jest przestepna cena za sale bo 1000 zl, cateringi sa dwa za 50 zl za osobe i 90 zl za osobe ale nie podoba mi sie cena za kelnerowanie bo jest taka sama za dwa cateringi ale jak to tak przeciez na 50 osob duzo kelnerek nie trzeba, w jedynce na reja z tego co wiem 2600 zl placi sie za sale ale nie wiem jak jest z cateringiem :) narazie te dwie sale mi sie przypomnialy
Fara bara cira fara tonga... ^^

Ewelina.

Już na takie tematy było zakładanych 15000 wątków. Gdzie i za ile sala na wesele? Jaki zespół? Jakie alkohole? itp... wystarczy poszukać.
:)))

Kwiatuszek22

Troche nie na temat ale nie chce zakladac nowego watku dla tematu ktory jest podobny. Prosze o namiary gdzie moge wypozyczyc limuzyne na wesele ale najlepiej Hammera.

nikola

Jeśli chodzi o sale weselne i ogólnie wesela a trochę się orientuję bo śpiewałam na weselach 5 lat. Gams-Boże broń! W Jedynce jest spoko bo są trzy sale do wyboru-polecam parter i piętro,odradzam piwnicę-dobre jest to że są one po prostu przestronne, jest dużo miejsca, z tego co wiem to cateringu tam nie ma, trzeba zamawiać wyjazdowy. Dość ciekawie było na starówce, dobre jedzenie. Odradzam również Ułańską, beznadziejna obsługa i ogólnie jakoś zeszli na psy. choć sala na wesela jest całkiem fajna. W Karczmie Polskiej są zawsze fajne wesela, dobre jedzenie i naprawdę jakoś tak wychodziło że zawsze dobra zabawa. Ogólnie to polecam wesela w Augustowie, powiem szczerze-jest tam taniej niż w Suwałkach, są fajne lokale nad jeziorem i naprawdę miła atmosfera. I co dobre że nie spotkałam się tam z tym że oddzielnie karzą za salę płacić jeśli robią catering. Polecam Oficerski Jacht Club to zaraz na wjeździe po lewej stronie, lokal centralnie nad jeziorem, mają tam kilka sal do wyboru i wychodzisz i stoisz nad jeziorem-piękne miejsce. Ładną salą jest też sala w mieście o ile nie mylę nazwy - Dolina Rospudy. Ale wybór należy do Ciebie. Gdyby jakieś pytania o inne sale to pisz :)
regina lebioda

a

a

nikola

Rzeczywiście wcale zapomniałam o Suwalszczyźnie! Mam dobre wspomnienia w wesel. Z tego co pamiętam jedzenie było dobre ale nie ma tam zbyt dużo miejsca...goście siedzących zmieści się trochę ale jak przychodzi kwestia tańczenia to jest problem. Ogólnie pozytywne wrażenie.
regina lebioda

a

u mnie bedzie ponad 60 osob to mam nadzieje ze miejsca wystraczy tez do tanczenia.dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
a

uniesiona

A jak jest w Vivie?Wiem, że za salę sie nie płaci , są 2 rodzaje menu,te droższe jest super więc je bierzemy. Ale boję się, że kelnerki zawiodą lub coś?Proszę o opinie i dziękuję

Johny11

Super sala i otoczenie a przede wszystkim jedzenie jest w GOŚCIŃCU w Krzywym,byłem na weselu na 96 osób i było ... !!!!!

nikola

zgadzam się też z Johny11 Gościniec też robi świetne imprezy!!! Przede wszystkim mają baaardzo dobre jedzenie!!!!
regina lebioda

becia

Hejka mam prożbe czy byście mogli podać mi adresy sal weselnych:)
Potrzebuje sale na 100 osób i nie orjętuje się jakie są Sale w suwałkach
                     Dzięki za pomoc z Góry

Winston Wolf

I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

gość :)

Witam. mam pytanie co myslicie o Ełckim zespole Xantik?? są godni polecenia na wesele??

Jaaa

help!!!! nie chce zakładać nowego wątku, bo w sumie temat związany z weselem.... potrzebuje dj na wesele, wszyscy polecają dj pagana i olszewskiego.... a czy jest w suwałkach jeszcze jakiś dj??

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk