• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Wynagrodzenie za pracę w Suwałkach!

Zaczęty przez darioz, 22 Sie 2009, 07:48:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

darioz

Witam wszystkich na forum!

Pokażmy wszystkim mieszkańcom miasta jak bardzo hojni są suwalscy pracodawcy. Wpisujcie branże, firmę (opcjonalnie), stanowisko, wysokość miesięcznych zarobków oraz własne opinie na temat pracy w takiej firmie. Takie informacje pozwolą osobom szukającym pracy mieć rozeznanie gdzie warto jest aplikować o pracę a których firm należy z dala unikać :) Sądzę, iz ten post wzbudzi zainteresowanie internautów oraz stworzy "czarną" i "platynową" liste suwalskich przedsiębiorców :)

ja

nick

nick

d1d4

myślę, że pomysł niegłupi ale do poprawki, niewiele osób napisze gdzie pracuje i ile zarabia, poza tym, np. w Urzędzie Miasta są tacy, którzy pracują za 1200 i tacy co za 3200. lepsza byłaby ankieta.

Pay

Biuro, Suwałki, informatyk, 2500 netto.
Jeżeli ktoś gdzieś zaoferuje więcej- chętnie przyjmę...

barfly

pezet

hurtownia spożywcza stanowisko: przedstawiciel handlowy, wynagrodzenie: średnia roczna na poziomie 2500 netto. Praca średnio po 8 h + soboty w sezonie. Urlop w miesiącach najmniej temu sprzyjających

henrykoslaw

pomysł fakt niegłupi. Proponuję jednak jeszcze dwie rzeczy, a mianowicie jak ktoś nie chce wpisywać swojego stanowiska to żeby chociaż napisał pracownik fizyczny/umysłowy, a druga sprawa to można napisać też jakiej pensji by oczekiwał za swoją pracę, ale wtedy niech napisze swoje kwalifikacje, umiejętności, wykształcenie, wiek.
Ode mnie: działalność gospodarcza, ok. 5500 zł/mc, wiek:24 lata, praca w soboty i niedziele jak zajdzie taka potrzeba.

trenotyk

teraz u mnie: własna działalność (pr. umysłowa)+posada w budżetowce. Połączone dają ok. 7000-8000pln/miesiąc, a w okresie wakacyjnym (lipiec/sierpień) nawet do 11K, wiek: 33, praca 7dni w tygodniu po 10-12h dziennie

a

ruwnierz własna działalność, zbieranie puszek, zaropki ok pieńć milionów starych złotych, praca siedem dni w tygodniu
a

henrykoslaw

@trenotyk
podziwiam, tez na poczatku laczylem prace w budzetowce ze swoja dzialalnoscia, ale w pewnym momencie juz najzwyczajniej sie nie wyrabialem i brakowalo mi na wszystko czasu - dlatego zrezygnowalem i zajalem sie tylko firma.

Pozdrawiam

trenotyk

henrykoslaw, serce mi się kraje jak mam ZUS pełny płacić więc wolę te kilkanaście godzin odbębnić niż z własnej kieszeni płacić

henrykoslaw

@trenotyk
oj kraje się kraje, ale to już temat na osobną dyskusję. No ale trudno, nie mam wyboru, że tak powiem.

A propos dopiero skończyłem pracować - niedziela, a w sumie już poniedziałek 00:27, takie to uroki firmy.

pracownik

mateusz T.

loko

Malow-lakiernik-1300zł, przed kryzysem 2000zł, ostatnio przyznawano PÓŁROCZNE premie (dla kpiny) w wysokosci okolo 100zł-paranoja

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk