• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Wynagrodzenie za pracę w Suwałkach!

Zaczęty przez darioz, 22 Sie 2009, 07:48:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

darioz

W Cymesie płacą nie najgorzej ale trzeba ostro zapierdzielać światęk, piątek i niedziela. A co do pracy na czarno to nie prawda. Zatrudniają legal ale w dokumentach figuruje płaca najniższa krajowa i od takiej kwoty odprowadzają składki do zusu. Wniosek z tego taki, że pan właściciel dba o to aby przyszłe emerytury pracowników nie były za wysokie  :lol:

M o

Agncj Pożyczkowa. Płaca podstawowa ok 2tysiączaki. Reszta premii zależna od naciągnięcia klientów. Mi wychodzi 3-4 tyś miesiecznie.
Do obowiązków zaliczam też,schlebianie łasej na komplementy-pani kierownik. No i nie zawsze uda mi się pograć na \'kurniku\" :)
Polecam!żyz nie umierać...
M o

Anzelm

M o współczuję ci. Musisz naciągać klientów. Jesteś oszustem. Dobrze z tym sypiasz?

czeslaw

Troche jednak ludzi w cymesie pracuje na czarno,a reszta na pól czarną bo jest ostry kant na zusie i podatkach,potem jest tragedia jak ktoś idzie np.na rente a kiedyś na emeryture.śmieszne jest to że cymes jest firmo roku ,ciekawe czemu?
czesław

ja

Najgorsze jest to, że wszyscy wiedzą jaka sytuacja panuje w Cymesie a odpowiednie instytucje śpią. Gdzie jest Urząd Skarbowy, gdzie jest PIP? Ale z tego co słyszałem to właściciel i kierownictwo zawsze posiada informacje, kiedy bedą kontrole? Moze to jest sprawa dla Biura Antykorupcyjnego?

czeslaw

Najbardziej śmieszne jest to że nawet dają paski ile na czarno zarobiłes.To ma byc firma roku? w gazecie wspołczesnej i telewizji Suwałki. Za co ten tytuł?.Pozatym w cymesie nie ma praktycznie dni wolnych ew. 1 w miesiącu ,góra 2.Ja tam nie pracowałem ale podobno ubranie robocze trzeba samemu prac a na początku to nawet kupic.Ja to prawda?
czesław

jacko

wuec ile placa w tym cymesie skoro ma sie 1 dzien wolny w miesiacu ?

ja

zwykły robol, który kreci bułki może zarobic do 1800 zł ale napierdziela non stop. A poza tym godziny pracy są kosmiczne. Np na 17 i do 1 w nocy albo na 20 i do 3, 4 nad ranem. W tych godzinach połączeń brak i z buta do domciu pracownicy grzecznie maszerują. Oczywiście ci, którzy nie maja auta.

poszukiwacz2

a ja tak trochę z innej beczki, chcę zapytać czy po umowie zlecenie to można dostać zasiłek dla bezrobotnych?

ja

jacko

FORTE - rypanie na 3 zmianach za 1400 zł i jeszcze wielkie pretensje kierownictwa i dyrekrora zeby robic wiecej niz jest  :lol:  załosni sa czekam do wiosny i adios Forte obozie pracy  :P

kajtec

Salag rowniez jest obozem pracy!Z tego co wiem ponad 40 kamer...Po 5-ciu latach pracy ok 1300zl /na reke...produkcja.

opopp

wlasnie bedzie startowac nowy konkurs firma na start, kto nie chce pracowac w obozie pracy to moze stworzyc wlasny :-)

Kierownik

W ****..ch wam się poprzewracało!! Żeby zarabiać trzeba pracować a nie udawć że sie pracuje! Ja zaczynałem jako robol przy taśmie. Robiłem za trzech i po 3 miesiącach byłem brygadzistą. Robiłem za trzech i po 10 miesiącach zostałem kierownikiem zmiany.Robiłem za trzech i po kolejnych 2 latach zostałem kierownikiem produkcji. Robiłem za trzech i po następnych 2 latach zostałem kierownikiem firmy! Ijesem nim do dzisiaj, robię za trzech, zarabiam 10.000 - 18.000 PLN miesięcznie (zależy od sezonu) + premie. A Ci którzy razem ze mną zaczynali i tak płakali jak wy dalej robią przy taśmie albo wcale nie pracują!
To nie komuna tu trzeba coś dać żeby wziąć!!
To spadam do pracy. Cześć

dariusz

\"przedsiębiorczy\" i \"kierownik\"-cmoknijcie w d*** ludzi pracujących i nie p***cie głupot.
Pracuję na etacie i prowadzę firmę,ale czytając wasze teksty chętnie bym was wziął do swojego zakładu i byście pokazali jacy to z was kozacy przy pracy.
Odnoszę wrażenie,że macie problemy z głową i ślinotok.

Pozdrowienia od pracownika,kierownika i jednocześnie właściciela firmy. :P
dariusz

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk