• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

C-Walk chcesz zaczac trenowac ?

Zaczęty przez Martyn20, 27 Sie 2009, 16:12:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

Martyn20

Elo ! Szukam chlopakow lub dziewczyn ktorzy cwicza albo chca zaczac cwiczyc c-walk.Jesli nie wiecie co to jest to looknijcie na strone www.c-walk.pl i odpalcie obojetnie jaki filmik.Ja cwicze juz okolo miesiaca i ciagle nie mam dosc.Wiec jesli ktos mialby ochote cwiczyc moze do mnie sie odezwac na gg 4690552 bo w grupie zabawa bedzie lepsza :D Pozdro wszystkim !

czip

widziałem to raz na litynskiego myślałem ze są upośledzeni tak brykali  8)

uniesiona

Dark

Na to? Czas? Co Ty opowiadasz kobieto.. Nie lubię klimatów typu hh, ale to jak to widzę to aż wytrzeszcz się robi i nie ma co ukrywać tego.. A co do czasu to zapewne Martyn się zgodzi z tym, że wystarczy na to przeznaczyć w mieszkaniu nawet zaledwie godzine dziennie czy nawet i pół..

Martyn20

No Dark masz calkowita racje nie trzeba spedzac nad cwiczeniem kilku godzin dziennie.Ja zaczynalem cwiczyc w domu.Zeby nauczyc sie podstaw wystarczy kilka dni.Najlepsze w c-walku jest to ze nie ma zadnych ukladow ani tego typu rzeczy.Uczysz sie podstaw na perfect a potem wlaczasz muze i lecisz na freestylu :D

zaroowka

Tak, jestem wredny.
Tak, tnę i cenzuruję.
Debian, Pentax, Habanero!

JJ

karty

Kolejna bezsensowna zajawka, będzie jak z parkurem, dzieci z suwałk sie nafazują, nawrzucają miliardy dennych filmików na jutuba, po miesiącu im sie znudzi i znów powrócą na neta w poszukiwaniu kolejnego lansiarskiego hobby.

aaa

karty oni przynajmniej maja jakies hobby, a Ty nie masz zadnego
fdsdf

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk