• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

gdzie jest najlepsze solarium ??

Zaczęty przez ArchaniolOna, 04 Wrz 2009, 17:51:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

ArchaniolOna

gdzie waszym zdaniem mozna chodzic na solarium i jest ono nie drogie i dobre?? pozdrawiam
Fara bara cira fara tonga... ^^

mon

nie ma czegoś takieog jak nejlepsze solarium.
80% zachorowań na raka skóry u ludzi wywułuje solarium.
mon

ArchaniolOna

jam jest

ja osobiscie poleciłabym solarium na Paca koło poczty - nowe urządzenia, a koszt to chyba ok 1zł/min, ale myślę że warto (i prawie nigdy nie ma kolejek :)

ArchaniolOna

mania82

ja proponuję solarium na kościuszki, w bramie, obok apteki kantoru, maja tam świetne lampy, muzykę na czsie oraz częstują pyszną kawką :-)))

jeno

może zapytajmy: w którym solarium jest najdłuższy czas od rozpoczęcia opalania do wykrycia r...?
jeno

Ewelina.

Najlepsze solarium --> VIP na Noniewicza. Kabiny leżące i stojące. Koszt kabiny leżącej to 1zł/min, stojącej nieco drożej, chyba 1.10zł/min (nie pamiętam). Bardzo miła obsługa ;)
:)))

Dawid

Najlepsze solarium w sesie gdzie najszybciej sie raka dostanie ??  To  akurat jest bez róznicy bo w każdym solarium sie dostaje raka.

subiektywnie

od slonca tez mozna dostac raka skory...
ludzie niepalacy choruja na raka pluc...
u mezczyzn zdarza sie rak piersi...

umrzec na cos trzeba :)

osobiscie polecam solarium VIP oraz przy szkole nr 10.

Magnolia

umrzeć na coś trzeba, zabić też się można i na coś umrzesz subiektywnie patrząc... Mi tam podoba się solarium sopot jeśli raz na ruski rok muszę pójść...

zaufana

co do slarium na na paca\'\'Emir\'\' to bym debatowała może i ma dobre nowe lampy ale kobieta nie ma pojecia co do prowadzenia zakładu podstawa to dobra informacja dla klijenta a ona jej nie udziela ........

Niki

no pani z emira do najmilszych nie należy. to chyba jej zakład wiec czuje sie bardzo pewnie..

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

pieknyolek

Solarium szkodzi naszej skórze nie chodźcie do nich !!!!

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk