• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Sala na wesele

Zaczęty przez Koliberek, 15 Wrz 2009, 17:05:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

izka

wiem że piękna sala i duża jest w Sejnach -bo byłam tam polecam
imilanowska

Karola

Co wy widzicie w tej sali na sportowej?
Nazywa się Amon-ra jest inna owszem ale czy piękna nawet nie wiem czy ładna

Jaaa

help!!!! nie chce zakładać nowego wątku, bo w sumie temat związany z weselem.... potrzebuje dj na wesele, wszyscy polecają dj pagana i olszewskiego.... a czy jest w suwałkach jeszcze jakiś dj??????

Irka

Odradzam GAMS. Sala mała, jedzenie nieświeże, kelnerki leniwe.

witka

to że sala nie urodziwa tak czy mała nie wiem bo przeciez tam sa dwie, to że kelnerki leniwe to zależy czy ktos chce w 5 sek dostać jedzenie ale w to że nie świeże jedzenie? nie spotkałam się a było tam kilka już wesel znajomych i rodziny właśnie jedzenia dużo i smaczne

Irka

Witka, to ty chyba nie piszesz o GAMS-ie.
Zapomniałam napisać o brudnych toaletach, braku papieru toaletowego. Najgorszą żenadą jest to, że kelnerki w trakcie przyjęcia weselnego nie wymieniają brudnych talerzy na czyste, tylko chodzą dwie kelnerki, jedna z tacą, biorą brudny talerzyk gościa weselnego, resztki z talerza zgarniają na tacę i UWAGA brudny talerzyk oddają gościowi. Jeżeli mi nie wierzysz mam na to ok 80 osób za świadków.

witka

jak my byliśmy to się nic takiego nie wydarzało więc jestem zdziwiona, szybciej napisałabym o zimnym jedzeniu lub o 40 min czekaniu na nie na starówce, albo o niedziałającej klimatyzacji gdzie na dworze było ok 28 st. widocznie każdy trafia na różne sytuacje, no i oczywiście- taki się nie urodził żeby każdemu dogodził, pozdrawiam

gal anonim

Remontuję salę na 140 - 160 os. Obecnie dysponuję salą max 90 os.
Przyjmuję rezerwację terminów na 2011 rok... na obie sale.
Zapraszam

Sala Bankietowa Passoa
ul. Utrata 58A
Suwałki
kom 604671576

AA

buduje sie nowa sala na 200os na hubala, wlasciciej to chyba z mysliwskiej w izajnach ma byc otwarta wrzesien 2010

Marian

z całego serca odradzam wesele w GAMSie!!!!!!!!!!!!!!!!

pola

a ja z całego serca polecam wesele w Gamsie!!!!!!!! byłam i sprawdziłam, i co Ty na to Marian? niech wypowiadają się Ci którzy sami mieli możliwość sprawdzenia, a nie tylko po złości żeby komuś tyłek obs... ać. Jedzenie bardzo smaczne i powiem, że aż za dużo, po poprawinach zapakowaliśmy prawie drugie tyle do domu, goście zadowoleni.

Marian

Pola, ty chyba nie piszesz o tym GAMSIE na ul. Chopina w Suwałkach.  Niestety-miałem możliwość sprawdzenia na własnej osobie. Podtrzymuję swoja wcześniejsza wypowiedź. I nie zależy mi na obsr---niu kogoś, bo nie jestem z konkurencji. To jest moje szczere zdanie.

marta

Sala jest na chopina miałam tam chrzciny to pewnie wesela też robią tam do niedawna był sofix a teraz wynajmują sale na imprezy numeru nie mam ale widzialam że tam jest wywieszony

PIXIK

Zgadzam się z osobą wypowiadającą się powyżej. Ja miałem to szczęście, że zrezygnowałem przed ślubem. Uważam, że lepiej stracić zaliczkę niż satysfakcję z tego jak przeżyło się najpiękniejszy dzień. O AMON-RA słyszałem wiel;e opinii... Problem w tym, że oprócz ładnego wyglądu sali, wszystkie z nich były nagatywne.

Marian

Moje wesele było 2 lata temu, do dzisiaj żałuję, że odbyło się w GAMS-ie.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk