• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

rolety, poleć firmę

Zaczęty przez d1d4, 16 Wrz 2009, 09:29:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

d1d4

kogo możecie polecić do wykonania rolet w mieszkaniu, firma, która ma stoisko w Arkadii na parterze olała klienta.

heniek

Wejdź na allegro i popatrz na ceny rolet, są kilkukrotnie niższe, niż w suwalskich firmach, można na allegro oczywiście kupić tanie badziewo ale są też firmy które sprzedają rolety o dobrym poziomie jakości i z łatwym samodzielnym montażem. Zamontowałem sobie rolety wewnętrzne w prowadnicach z mechanizmem obudowanym za 120 zł za duże podwójne okno w bloku, wiesz ile coś takiego kosztuje w Suwałkach, ponad 600 zł, masakra.

mar

na brzozowej jest firma ktora dobrze robi rolety, co prawda biuro odstrasza alu rolety OK

Niewieżący

ja zamawiałem kilkanaście rolet w firmie  cover w arkadi na dole i jestem zadowolony.taniej niż wszędzie,szybko i solidnie więc polecam.

d1d4

zamówiłam w firmie decor na kościuszki-szybko, bezproblemowo i taniej niż w arkadii

EDYTKA

Ja myślę, że można zamówić rolety w jakimś markecie DIY lub esklepie. My przez neta zamówiliśmy plisy do naszego mieszkania. Musieliśmy wymierzyć okna i podać w zamówieniu rozmiar plisy Warszawa i Poznań było najwięcej sprzedawców na allegro z plisami.

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

gwendolina

Sama się ostatnio zastanawiałam nad roletami albo nad firankami
Rodowita mieszkanka

starak

06 Lut 2018, 14:49:07 #9 Ostatnia edycja: 20 Lut 2018, 11:48:22 by starak
My praktycznie w całym meiszkaniu mamy rolety. Jedynie w sypialni, ktorą żona urządziła w trochę bardziej romantycznym stylu mamy firany. I było to dobre rozwiązanie. Po pierwsze mamy nowoczesny wystrój, w którym rolety o wiele lepiej wygladają.

Po drugie jest o wiele mniej problemów z czyszczeniem. Firany trzeba było co jakiś czas oddać do pralni. NIe ma takiego problemu w przypadku rolet, ktore wystarczy po prostu przetrzeć szmatka jak coś się zabrudzi.
http://wlasnydomek.eu/rolety-czy-zaluzje/
Polecam szczególnie te dzień noc.

pszczola1

Takie marketowe rolety są po roku do niczego, odklejają się od okna, zjeżdżają i drą się po bokach.
Mimo tego, że są tanie, nie warto w ogóle ich brać pod uwagę. Ja kupiłam tutaj karnisze i rolety z prowadnicami, i jestem bardzo zadowolona z ich jakości. Montaż dziecinnie prosty, robiłam to właściwie sama, gdzie nie jestem jakąś złotą rączką. Jakość super, materiał gruby (mam wersję dzień/noc). Sprawdź, uważam, że nie będziesz żałował :)

ToTuToTam

nie no jak chcecie dobre rolety to trzeba kupić takie na zamówienie. Bardzo dobre rolety na wymiar kraków można kupić w sklepie DecoDesign. Sklep oferuje duży wybór tkanin, dzięki czemu nie ma problemu z dopasowaniem rolet do aranżacji w domu. Teraz bardzo modne są rolety typu dzień-noc. Decodesign tez takie ma w ofercie i również robią te rolety na wymiar.

kaczorgigant

Moim zdaniem jeśli zależy Ci na dobrej jakości roletach do domu to dobrze kupić bezpośrednio od producenta. Znam taką firmę ze Śląska są ale wysyłają na całą Polskę, nazywają się Agata Rolety i z tego co wiem to super te rolety mają. Sami zamierzamy od nich zamówić po wakacjach ;) Widziałem u koleżanki jak byliśmy z żoną ich rolety i jakościowo na prawdę bardzo dobre i ładne przy tym. Koleżanka mówiła, że cenowo im to fajnie wyszło ;)

Raceman

Polecam firmę Roltex z Wrocławia - super jakość oraz ceny, z montażem zero jakichkolwiek problemów.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk