• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

catering Suwałki

Zaczęty przez raisa10, 19 Paź 2009, 19:24:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

raisa10

Witam serdecznie!  
Czy możecie polecić jakąś solidną firmę oferującą catering w Suwakach lub z okolic Suwałk? oczywiście ze smacznym jedzeniem, miłą obsługą, ładnym przystrojeniem itp. ? Dzięki :)

gogo

gogo

mika

Restauracja,,Jelonek\'\' z Jeleniewa  :)
Monika Balcer

raisa10

a jak z obsługą w sosence? bo na stronce widac nawet miłe buzki :) i jedzonko tez wygłada całkiem, całkiem :)

brak

ArchaniolOna

ja nie polecalabym cateringu z gamsu :)
Fara bara cira fara tonga... ^^

gint

Polecam Al-Mir jedzenia mnostwo wszystko ladnie podane i przede wszystkim pyszne:)

krzysiek

Ja również mogę polecić  Jelonek z Jeleniewa  smaczne jedzenie
Krzysiek

magda

Karczma Myśliwska z Wiżajn; ma swoją siedzibę w Suwałkach przy ul. Przytorowa :D jedzenie dużo dużo i smaczniusi :D no i obsługa miła ;) POLECAM!
v.k

SZYMON

co to za firma  al amir??????? podajcie adres bo chcem zrobic impreze i szukam dobrego cateringu.

izi

Ostatnio byliśmy na przyjeciu weselnym które przygotowywała firma NIKA z Dowspudy i wszystko było super :D
kateringnika.pl.tl

krzysiek

Bardzo polecam wam firmę Catering Podlaski z Suwałk Pana Jaśkiewicza firma z tradycjami i renomą od 1993 roku.Pyszne jedzenie dużo i w miłej atmosferze info na stronce WWW.CATERINGPODLASKI.PL
Krzysiek

Asia

CATERING PODLASKI  www.cateringpodlaski.pl
Byłam kilka razy na imprezach obsługiwanych przez Pana Eugeniusza Jaskiewicza. Jedzenie tradycyjne i mi zawsze smakowalo. Dużo. Nie dałam rady spróbować wszystkiego. Po naszym weselu mieliśmy niezły poczęstunek dla gości.
Byłam ostatnio na stronie www. cateringpodlaski.pl troche mało zdjeć
Asiulka

Ewelina

Witam.
Ja proponuje firmę cateringową \"AGA\". Robiłam wesele u niej i bardzo byłam zadowolona, a także byłam na wielu przyjęciach organizowanych przez tą firmę. Pyszne jedzenie i dużo!! Nie zdążyłam spróbować wszystkiego.Byłam bardzo zadowolona i
bardzo polecam wszystkim.

jola

A ja polecam nowo powstałą firmę z Lipniaku Suwalski Ośrodek Wspierania Aktywności. Jedzenie tradycyjne, dużo, a i ceny przystępne. Organizują też kuligi, konferencje. Polecam. Warto.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk