• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Co sie stalo z kominem ?

Zaczęty przez ŁukaszI, 21 Lis 2009, 17:21:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tadeusz

hah, nie mam zamiaru tam isc po tym co ludzie wypisuja. Czytalem, ale dobra klientelia tez moze palic trawke ;]
Tadeusz

wujaszek Wania

oby te zmiany nie wyszły organizatorom bokiem , ale co by nie powiedzieć to było i jest najlepsze miejsce w Suwałkach.

blondyna

moim zdaniem już nie jest.
Ja przekonałam się na własne oczy a nie jak twórca tematu od siostry i również jak Tadeusz nie zamierzam tam iść.  I myślę, że wyjdzie bokiem bo już coraz mniej ludzi chodzi... a jaka to dobra klientelia która nie kupuje alkoholu tylko posiedzi, zapali trawkę i pójdzie?

Mouzes

Powiem Wam tak, ja tam chodze z moimi znajomymi i zawsze sie dobrze bawimy i prawdopodobnie nadal bedziemy chodzic, nawet jesli trzeba bedzie zaplacic te 10 zl na wejsciu. Ostatnio jak byla ta zamknieta impreza to rozkminialismy gdzie indziej by isc... i nie znalezlismy zadnego dobrego lokalu.. Skonczylismy w Elicie.. totalna siara O_o.
Jednak \'komin\' to \'komin\' (zapewne zostane zbesztany za ta nazwe ;P)
Mam tu przywiazanie jakbym sie wiozl na Manhattanie ;)

blondyna

nawet jak będzie Gosia Andrzejewicz na przemian z Marylą Rodowicz, Dodą o Bajmem? Jak nie wiem co, było tak naprawdę. Warka jest dobrym lokalem. Zresztą ludzie tworzą klimat... ci ludzie którzy juz przestali przychodzic do komina... a skoro nie ma tych ludzie proste, ze nie ma klimatu. Ostatnio jak byla ta impreza zamknieta to koles dostal nóż na klate a tydzien pozniej przyszlo 10 osób. Super impreza jak nic ;/

Mouzes

Z tego co ja wiem to najpierw Paczek dostal nozem, poznalem go tego dnia(pilem z nim) tydzien pozniej w piatek Szatan mowil ze przyszlo okolo 30 ludzi, a w sobote byla impreza zamknieta ;p.

Tadeusz

ten incydent mowi z nozem sam o sobie. Komin byl jedynym pubem gdzie mozna bylo spokojnie przyjsc, wiedziales ze nikt Ci nic nie za*ebie ani nie dostaniesz zadnej kosy na klate. Juz nigdy tak nie bedzie, nie oszukujmy sie
Tadeusz

Mouzes

No generalnie jesli pogadac z Robertem to moze i by bylo jak za dawnych czasow, bez \'konfliktowcow\'. Ale to raczej sprowadza sie do kasy. Im wiecej ludzi tym wiecej hajsu. A co do noza, kazdy moze Cie dzgnac. Nawet najlepszy przyjaciel moze okazac sie wrogiem.

Tadeusz

no ja nie mam takich przyjaciol ktorzy dzgaja nozami ;d w pysk mozna dostac, ale noz to gruba przesada
Tadeusz

ewa

Ja proponuję o usunięcie tematu skoro ludzie zboczyli z tematu ;)
ewa

wujaszek Wania

Ciekawy jestem tylko gdzie się przeniesie dotychczasowa klientela tego lokalu. Przecież alternatyw nie ma. Pozostałe miejsca przeznaczone dla innej kategorii klientów- spędy różnej maści bananowców.Tam  można się było  poczuć naprawdę swojsko

ŁukaszI

@blondyna - no dowiedzialem sie od siostry i dlatego, ze sam nie moge sprawdzic dalej dopytuje

@ewa - skad sie urwalas, zeby cokolwiek usuwać ? rownie dobrze mozna wywalic kazdy temat, w ktorym ludzie juz nie piszą. widac, ze nie masz duzego pojecia o tych sprawach.

co do tematu :

http://grono.net/suwalki/topic/18315178/sl/2811-stary-komin-aka-tornado-localbeats/

to dla mnie zamyka temat

misiek

satan

O ile nowych postów tak szczerze to wypisujecie dziwne rzeczy trawa itp heh nie rozumiem nie kazdego udaje mi sie złapac jesli udaje no to wypraszam zasady sa proste ludzie ja nie jestem włascicielem Sławka tez znam dobrze fajny facet nigdy na nim sie nie zawiodłem  u nowego własciciela kolegi Roberta pracuje i naprawde mnie nie interesuje co wypisujecie poniewaz wiem ze nowy własciciel dba o lokal stara sie zachowac poziom a czy komus to sie podoba czy nie to jego sprawa. Ja jestem pracownikiem i wywiazuje sie ze swoich obowiazków i nie interesuje mnie co mówia inni jak im cos sie nie podoba to zawsze mają KOGUTEK do wyboru lub inne bary i dyskoteki a mimo wszystko ludzie przychodza do Tornado bawia sie dobrze i ludzie po 40 i po 20 i Harleyowcy  Kibice Lekarze Adwokaci itp ...  zdarza sie ze po godz 22 nie ma wolnych miejsc i ze nie kazdy majac 10 zł moze tam wejsc bo to czy wejdzie zalezy odemnie  .... bo nie kazdy potrafi sie zachowac ....

Pozdrowienia dla stałych bywalców
satan

ŁukaszI

Spoko Satanie. Poprostu cos sie konczy cos sie zaczyna. Jak to w zyciu. Powodzenia z nowa odslona klubu :)

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk