• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

czwartkowe imprezy dla singli w einstainie

Zaczęty przez famfatal88, 16 Gru 2009, 17:43:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

famfatal88

Jestem singielką i chciałam się dowiedzieć na czym polegają te wieczory dla singli? to jest jakaś przesiadka od stołu do stołu czy tylko dyskoteka??
Ktoś był? jakie wrażenia?
Ogólnie byłam tam parę razy ale nie wiem jak się przedstawia sytuacja we czwartki
Jeden pijak w małżeństwie to nieszczęście-dwoje pijaków to katastrofa

czeslaw

czesław

Anzelm

Czesław, bój się boga... A jak się żonie wytłumaczysz?

Ktos

\"Single Party\" dla 30-latków - od godz. 19:00.
Wchodząc do lokalu otrzymujesz specjalną opaskę na rękę w jednym z trzech kolorów. Każdy z nich ma swoje znaczenie i ułatwi znalezienie odpowiedniej dla Ciebie osoby.

Kolor niebieski: kolor zabawy - jestem singlem, chcę dziś zaszaleć i spędzić wieczór w rozrywkowym towarzystwie.

Kolor czerwony: kolor miłości, szukam drugiej połówki, czekam na obiecujący początek dłuższej znajomości.

Kolor biały: mam już towarzystwo na dzisiejszy wieczór.

w tygodniku suwalskim był kiedyś artykuł na ten temat i z tego, co wiem, to nic ciekawego ta cała impreza dla singli..;]
Narod wspanialy tylko ludzie chu**

barfly

trzeba iść i się przekonać! ja tam jestem przystojnym (ponoć),  niewątpliwie inteligentnym (ale w stylu Grega H.), dobrze usytuowanym (jak na Suwałki) singlem i się wybieram :)

vanillacat

Kurcze jak ja bede w S to tez pojde na te impreze, a jaki kolor byscie wybrali ja sie waham pomiedzy czerwonym a niebieskim  :lol:  :D
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

Staruszek

Wygląda na to, ze całe Suwałki się tam zejdą... Aż zaczynam żałować, że nie wyjmuję dziewczyn z Suwałk...

clod

Vanilko pamiętaj, że czerwony razem z niebieskim daje smutny i żałobny fiolecik ;)
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

vanillacat

Clod w fiolecie mi do twarzy  :D dobra biore czerowny, a co tam raz sie zyje :D

Adela

A czy ktoś się orientuje na temat średniej wiekowej na tych imprezach?  :)
ps. podobno frekwencja jest tam niewielka - wszyscy się wybierają a nikt tam nie dociera  :lol:

famfatal88

barfly a kiedy się wybierasz?? to może trafimy na siebie :) a co do tego jaki kolor bym wybrała, to chyba bym się nie zdecydowała... wziełabym dwie branzoletki :) czerwoną i niebieską
Jeden pijak w małżeństwie to nieszczęście-dwoje pijaków to katastrofa

vanillacat

Adela moze frekwencja mala bo za malo rozreklamowane to jest :)

Ktos

kto powiedział, że za mało reklamowane.. ;) na suwalki.info w biuletynie informacyjnym zawsze to się pojawia.. tylko R5 w reklamę się nie włącza, bo za darmo tego nie zrobi.. :))
Narod wspanialy tylko ludzie chu**

jaa

a może jazda na łyżwach dla singli bądź nartach :) zawsze to większe pole  ewakuacji ;P

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk