• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Co sie stalo z kominem ?

Zaczęty przez ŁukaszI, 21 Lis 2009, 17:21:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

sadfasd

lekarze, prawnicy.. Nie przesadzajmy :D Dla \"clubu\" życzę jak najlepiej, ale by walnąć browar należy dać 10zł za wejście plus cena piffka.. Nie oszukujmy się, że atrakcyjne to to nie jest :) Ludzie narzekają, bo pub chyba stracił charakter skoro może wejść każdy.. Aby był styl, należałoby ograniczyć się do grona wybranej subkultury ewentualnie max. kilku podobnych, teraz tam zwyczajnie ciężej się odnaleźć - I tu chyba jest problem. Komina nie lubiłem jak większość bywalców od momentu, gdy zaczął być kojarzony z 3 LO, najlepszy lata tego pabu przypisuje po zamknięciu antidotum gdzie po tym smutnym fakcie komin stał się atrakcyjną i chyba jedyną lepką. Jeżeli Satan sprawdzi się w roli bramkarza będę skłonny odwiedzić nowy lokal, pytanie tylko czy da rade i nie będzie faworyzować znajomych od nie znajomych przesiadujących w pubie :) Co raczej prostą czynnością nie jest.. Innymi słowy Satan wita i żegna jednocześnie pilnując porządku klientów, ta czynność wyrabia markę bardziej od wystroju i bardzo wpływa na rodzaj samopoczucia gości którzy tam zaglądają. Jeżeli się sprawdzi w co chyba wierze... i w przypadku \"burdy\" w pubie racjonalnie będzie potrafił wyselekcjonować agresora od sprowokowanego to pub ma szanse się sprawdzić. Swoją drogą jak znajdę towarzysza na browar to odwiedzę lokal pod koniec grudnia.

fnfbfsbfsdfvbsd

jak dla mnie żałość z tornado. ;]

a szatan ponosi się wyobraźni, lekarze, adwokaci! hahaha

brak

Mouzes

Powiem tak, kazdy ma prawo wejsc tam jeden raz, okaze sie chamem, smieciem, kimkolwiek, wypad. Jezeli okaze sie w porzadku, zostanie. Tyle w temacie.
Mam tu przywiazanie jakbym sie wiozl na Manhattanie ;)

Mouzes

Wieczór Gitarowy, dziś po 20tej w Clubie Tornado (stary Komin), wstęp 100 rubli. Vokal: Oskar, Guitar: Suchy. Zapraszamy!
Mam tu przywiazanie jakbym sie wiozl na Manhattanie ;)

djvolume

Wczoraj nastąpiła reaktywacja KOMINKOWEJ

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk