• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

e-akwizycja ?

Zaczęty przez Adela, 26 Gru 2009, 19:58:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Adela

\"Zatrudnie w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, pomogę Ci. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się\" -
ostatnio zauważyłam dużo ogłoszeń tego typu. Czy ktoś wie z własnego doświadczenia na czym konkretnie polega ta praca? Czy faktycznie można sobie dorobić? Mi to wygląda na akwizycję tylko internetową ;)

naciagacz

Nawet nie zawracaj sobie głowy tym. Naciąganie ludzi i tyle.

warzenka

A ja będąc dość ciekawską osóbką postanowiłam sprawdzić co za tym stoi. Ogólnie polega to na zasadzie łańcuszka- w pierwszym miesiącu (bezpłatne 30-dniowe szkolenie, jak zdarza się niektórym to nazywać) nie płacisz nic i dostajesz \"materiał szkoleniowy\", w którym znajdują się niby dobre rady jak i gdzie trafnie zamieścić takowe ogłoszenie, by pozyskać sobie takich klientów, jakim stałaś/eś się w tym momencie dla kogoś Ty. Jeśli się zdecydujesz, będziesz otrzymywać przez kolejnych 11 miesięcy \"materiały szkoleniowe\", ale już za odpłatą ok. 30 złotych. A Twoim zadaniem, w możliwie jak najszerszy i Tobie możliwy sposób poprzez media itp., jest pozyskanie klientów, którym najpierw udostępnisz bezpłatny i kolejne odpłatne \"materiały szkoleniowe\".
Nie wiem czy nie zagmatwałam czegoś i czy wyszło zrozumiale...

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk