• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Sala balowa

Zaczęty przez Ajo, 30 Gru 2009, 10:37:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

ja

Pełno jest sal, np cała jedynka na reja-wszystkie sale sa duze, w szelmencie, kamienny krag w raczkach, holiday w starym folwarku, amon ra na sportowej, w gawrych rudzie duza sala, na starowce dwie sale duze, przy samym wjezdzie do augustowa po lewej w lesie dwie sale piekne nad samym jeziorem,sala nad netta itd. pelno sal tylko trzeba sie troche rozejrzec

krzysiek

Są też 2 nowe sale w Suwałkach na utracie na ok 110 os i na Stasica za kogutkiem na 120 os nie drogo za nie biorą z tego co się oriętuję ok 1500-2000
Krzysiek

Asia

A może ma ktoś namiar na tą salę na Staszica i na Utracie???
Asiulka

brak

krzysiek

Chcecie nr. do sali na sStaszica  proszę bardzo nr tel. 668410155 Bardzo mili właściciele i i kontaktowi.Współpracują z kilkoma kateringami
Krzysiek

passoa

Sala Bankietowa \"Passoa\" Suwałki
ul.Utrata 58A
tel. 604 671 576 - Wojtek
link - http://www.ogloszeniasuwalki.pl/detail.php?id=21245

magda

ja również polecam Szelment, sala do 130 osób (druga sala ta pod stokiem do 90 osób, więc na kameralne wesele w sam raz). Okolica przepiękna, zdjęcia w plenerze super.
v.k

madzia

tylko sala na Szelmencie nie ma klimatyzacji i mimo zapewnień ze od jeziora powiewa chłodem to jest tam strasznie gorąco także wakacyjne terminy ja bym odrzuciła bo goście zamiast siedzieć na weselu wychodzą na zewnatrz zeby sie przewietrzyć
madzia

Diana

ja mam rezerwacje w gamsie nowy wystroj sala duza po remoncie klimatyzacja ceny dostepne na kazda kieszen tylko nie wiem dlaczego odradzacie tam robic wesela bo mi sie tam spodobalo a co najwazniejsze jest duzo miejsca
Diana

ewka

skoro wszyscy odradzają coś w tym musi być. z tego co widziałam będąc tam na weselu klimatyzacja nie działa, obsługa nie zbyt miła, jedzenie i jego ilość średnia. w przystępnej cenie można znaleźć przynajmniej 3 fajne sale w S-kach. radzę jeszcze raz to przemyśleć.

ewka

oj jak się pomyliłam... w innym wątku życzliwie o Gamsie pisze Danio i Anula a wszystko z tego samego adresu <[email protected]> Szkoda, że właścicieli Gamsu nie stać na uczciwą reklamę lokalu i posuwają się do takich kroków. Jak widać remont lokalu nie zmienia podejścia  ludzi - to jest brak szacunku dla klienta, więc jak było tak będzie.

Irina

O co chodzi z AMON-RA najpierw że bankrutuje, komornik  itp. teraz się ogłasza robi imprezy. Ma ktoś w najbliższym czasie tam wesele?

justine897

Ja mam wesele w AMON-RA w czerwcu 2012 i nie wiem skąd te plotki o bankructwie. Wiem, że mają już zajęte terminy dlaeko w przód, więc to na pewno plotka.
JBi

XXX

Podobno był do wydzierżawienia, wiec może ktoś wydzierżawił i teraz wynajmuje. Ogólnie fajny lokal jeśli chodzi o wystrój, ale ma (lub miał) sporo niedoróbek, dał kilka razy plamę. Pewnie dlatego teraz chodzi taka kiepska opinia.
Tomek

Emi

Czy ktoś może powiedzieć coś na temat Zajazdu Rudziewicza Piękna Góra w Gołdapi? czy ktoś ma był tam na weselu ??i czy ta sala pomieści 150 osób ?
Emi

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk