• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Plebiscyt na Knajpę roku 2009

Zaczęty przez fresh, 01 Sty 2010, 13:15:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

luki

najlepszą knajpą w moim zdaniu jest knajpa 54

Mateusz

W suwałkach trzeba przyznać że knajpy się rozwijają i coraz więcej z nich jest wartych polecenia i godnych tytułu \"Najlepszej knajpy roku\" ale wydaje mi się że wygrać powinno 54. mają rewelacyjne jedzenie, sympatyczną obsługę i klimat przenoszący w czasie :D
Mateusz

info

Dziwnym zbiegiem okoliczności na klub 54 głosują osoby mające ten sam ip.... czyżby właściciel lokalu lub jego pracownicy tu spamowali ?

Suwalczanin

Suwalczanin

przeczytałem tego posta o spamowaniu i pomyślałem: bez kitu, pewnie tak jest ale widzę że każdy głos ma przypisany adres mailowy więc może kilka osób oddało głos z tego samego komputera??

kasia

Zdecydowanie Kuźnia. Fajna atmosfera, bez obaw można spokojnie posiedzieć, dzięki sprawnej ochronie, przede wszystkim nowemu i przystojnemu ochroniarzowi Danielowi i zakręconemu menadżerowi.
Pozdrawia Kasia
Kasia

mało istotne

\"Plebiscyt na Knajpę roku 2009\" naciąganie na pisanie, dziwne taki wiek a tak mało wiedzy, zero regulaminu a wybory są...

Henryk

mało istotne - na co dokładnie chciałeś/chciałaś zwrócić uwagę? formułowanie myśli to dość trudna sztuka, ale akurat w tym wątku na forum wystarczyło tylko wskazać lokal

mlodyJa

Zastanawia mnie pewna kwestia... posty wychwalające Klub 54.

IP: 80.54.36.253:   Paulina, marta, biziuk, max, martik, gość

IP: 82.177.101.192:  mirek, EMILKA x2, BARMANKA

IP: 95.49.125.168:   andrzej, luki, mateusz

Po kilka nicków z tego samego IP, w odsępie kilku minut. Od siebie powiem tylko, że to naprawdę żałosne i osobie, która w tak przyziemny sposób chciała nas (forumowiczów) zmanipulować, szczerze gratuluję głupoty. Tutaj nawet tych IP nie trzeba, gołym okiem widać.

Gdyby okazało się, że to sprawa np. pracowników klubu 54 to osobiście zdyskwalifikowałbym ten klub i usunął z listy. Za próby robienia z nas głupców i nieuczciwe, prostackie zagrywki.

Głos oddaję na Einsteina.

romski

To co wyprawia klub 54- żałosne, żałosne, żałosne

fallout

Jeżeli klub 54 tak samo oszukuje klientów jak w tym głosowaniu to już raczej ich nie odwiedzę

długi

A co ma forum do sondy? Na forum można pisać tyle razy ile się chce a to  sonda wykaże kto wygrał. Więc nie wiem jakiego znów problemu szukacie.

lady_ZGaGa

\"Knajpa roku\" , wg mojej logiki knajpa owa powinna istniec w danym roku, którego dotyczy plebiscyt, owszem 54 całkiem niezły lokal, ale niech pracuje dłużej na ten tytuł, rok pokarze czy zasłyży na w/w ochy i achy(szanowni pracownicy;) ).Pozdrawiam
na Warkę stawiam :)

Wadim

lady zgaga ma rację, choć silnie orto doskwiera, prawda jest po jej stronie...

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk