• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

koszykówka

Zaczęty przez bajbus, 06 Sty 2010, 11:18:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

bajbus

witam. Czy ktoś z was chodzi na halę grać w kosza ? niedawno przeprowadziłem się w okolice Suwałk i chętnie bym pograł. Jeżeli chodzicie gdzieś na halę grać, a brakuje wam zawodnika, chętnie pójdę.
Pozdrawiam fanów basketu.

pol1205

ja również chętnie bym zagrał w kosza!!!! czekam na propozycje!!!
pol1205

m4rud3r

a moze podalibyscie jakies info na swoj temat ? przynajmniej wiek / jak oceniacie Wasz stopien zaawansowania w grze. Wtedy bedzie latwiej ;-)
BTW: sam chetnie bym pogral, jakas zrzutka na wynajem sali, meczyk jakis rozegrac konkretny 2 -3x w miesiacu :)
M4rud3r

pol1205

pol1205

bajbus

ja mam 26 lat i 15 kilo nadwagi:) Kiedys się grało sporo. Ale to chyba nie w tym rzecz kto i jak gra. Chodzi o to żeby się poruszać i przyjemnie spędzić czas. A poziom każdego i tak wyjdzie w praniu.

Jak by nas w sumie 8 udało się uzbierać , to można by już iść na pełnowymiarowe boisko. Tylko znając z doświadczenia, to jak zdeklaruje się 8 osób, to przyjdzie 6 :)  Chyba że jakaś mała salka , to mogłoby i 6 osób  być. Jak sądzicie ?

bajbus

no to dzwońcie po znajomych i pytajcie. jak będzie chociaż 6 osób to można na jakąś małą halkę spokojnie iść. Dajcie znać !! W razie czego dzwońcie . mój nr telefonu : 509 94 64 92 . Piotrek.

Marcinowy

Chętnie też pograłbym w kosza :) dawno nie grałem... jestem po 30stce trochę ;) jakie miejsca proponujecie? Ja proponowałbym jakąś salę w centrum miasta. Skontaktuję się z Tobą Piotrek.
Pzdr All  8)
...w SUMie dobre Koncerty widziałem :)

bajbus

no to fajnie Marcinowy.Co do miejsc to ja nie bardzo sie orientuje, bo jak juz pisalem , nie jestem z suwalk. Jak bedziemz wiedziec ile jest mniej wiecej osob, to bedziemy kombinowac ktora hale wybrac. Podzwoncie  po znajomych i spróbujcie jeszcze kilka osób zorganizować. pozdrawiam.

Anzelm

też bym chętnie pograł, choć na kosza jestem knypek... (181)

bajbus

e tam, maksi bogues miał 159 i dawał radę :) ej no ludzie , to jak ? dzwonicie po znajomych i pytacie się czy są jacyś chętni czy jak ??

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk