• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Suwalki - rozwoj - praca

Zaczęty przez kamill83, 12 Sty 2010, 18:35:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

szklanym okiem

Anzelmie.. skoro często przyjmujesz to daj znać... może będziesz ludzkim panem i dasz zarobić:) Przeglądając oferty pracy z Suwałk często rżę z niepohamowanej radości choć do śmiechu mi daleko. Oszczędności mi się kończą... widoki marne na przyszłość... chyba jednak trzeba będzie zrobić kambek na \"łono\" korkami i smogiem zionące. A myślałem, że osiądę w miejscu \"gdzie woda czysta i trawa zielona\"... ludzie mili... i przystępne ceny wynajmu mieszkań:D
Tak wiem.. należę do tych narzekających i powinienem własną przyszłość ująć w swoje spracowane dłonie... \"a nie w uwiędłych laurów liść z uporem...\" itede....
CV na @... jakbyco:)
Pax:)

Anzelm

Szklanym okiem, a co lubisz robić i co chcesz robić w życiu?

zaroowka

...\"Musisz zadać sobie jedno ****iście ważne pytanie: co najbardziej lubię w życiu robić. A potem zacząć to robić.\"...  

...tylko żeby to było takie proste. ;)
Tak, jestem wredny.
Tak, tnę i cenzuruję.
Debian, Pentax, Habanero!

vanillacat

Mary_kate i owszem czesto prace w Biedronce czy kauflandzie biora ludzie z wyksztalceniem, ale masa osob niestety nie ma zadnego, lub tylko srednie (juz o zawodwym nie wspominajac).
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

szklanym okiem

Anzelmie... pytanie raczej... czego nie robiłem w życiu... a sporo robiłem:) Fizycznie też tyrałem i powiem Ci, że lubię... choć niezbyt mogę. Nie, nie.. kręgosłup mam prężny, pełny i sprawny... ale niestety nie mogę już \"nosić woreczków\" jak to jest w powiedzeniu o teczce. Teczkę za to.. mogę.
A tak poważniej tooo... i handlowałem i produkowałem i naprawiałem i kierowałem... ludźmi też. Ale to nie miejsce chyba na moje pełne dossier:)
Powiem Ci też czego nie lubię... nie lubię monotonii... automatyzacji i taśmociągów... Wolę wyzwania.. bo wiem, że \"nie ma takiej rury, której nie można odetkać\"..:)
Pax:)

szklanym okiem

Heh... Vanillacat... Powiedz mi.. co to jest... tylko średnie wykształcenie?

jacko

vanillacat nie trzeba było sie uczyc teraz bys nie nazekała  :lol: ze nie ma pracy tu dla ciebie przyjdzie czas ze pójdziesz do drobiarskich i bedziesz zadowolona ze pióra mozesz skubac  ;)

Wiola

aAja juz rok siedze w domu i mam dośc. Pracowałam w us 2 lata i w firmie szkoleniowej i co z tego ja k nie moge znależc pracy dalej.Moje umiejetniści sie nie licza tylko znajomości.5razy próbowałam sie dostac do urzedu skarbowego i nic.
fuck

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk