• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Kamerzysta

Zaczęty przez anika, 21 Sty 2010, 12:02:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

martyna20

A ja gdybym miala wybierac drugi raz to wzielabym wlasnie kogos z Bialegostoku- chociazby po to, zeby miec fajny film a nie oklepany i taki jaki ma polowa Suwalk... A ze wybralam suwalska firme to teraz mam tak nagrane wesele, ze chyba wolalabym, zeby go w ogole nie bylo.

anula

A to nie ty wzięłaś PMG z Białegostoku?
anula

anula

Ja też za 1,5 roku będę potrzebowała kamerzysty. Więc poproszę o napisanie jakie firmy są w Suwałkach . Proszę tylko, by nie pisać czy są dobrzy czy nie, bo to sama ocenię a nie będę bazować na gustach innych .
anula

marta

na portalu jest dział ogłoszeń,weź mps studio lub P.Giełażys,
ze zdjęć Photo Kopciał nawet ciekawe robi, tak ciężko poszukać?

anula

Dzięki. Już nieaktualne . Kmerzysta zamówiony . Jeszcze foto zostało
anula

anka

Sprawdziłaś kilku? kogo możesz polecić?

Truskaweczka

Ja napaliłam się na Vic studio - w necie mają filmiki i baaaardzo mi się podobają, jedynym ich minusem jest cena 3000zł.
W Alfie mieści się videofilmowanie i tam cena za HD wynosi 1600zł - to prawie połowa. Faktem jest także, to że brak w tej ofercie teledysku plenerowego, ale na pewno to także można dograć i podejrzewam, że nie za 1400zł :)

tomi

Za jakość i wykonanie na wysokim poziomie trzeba zapłacić. Profesjonalny sprzęt, wiedza, umiejętności i czas - kosztuje.
Czy to foto, czy wideo na wyższym poziomie będzie kosztować 2 lub 3 razy więcej, od tego kto \"wideofilmuje\", ma kamerę i halogeny budowlane, czy od tego kto \"robi zdjęcia\", ma aparat \"lustrzankę\" z jakimś tam uniwersalnym obiektywem i lampką błyskową.
Podejrzewam że takie \"videofilmowanie\" w HD za 1600 zł nawet z plenerem, nie dorównują w najmniejszym stopniu z jakością i wykonaniem do tego co widziałaś na w/w stronie.
Też bym chciałbym żeby mi ekipa remontowa odpicowała designersko mieszkanie, w cenie pobiałkowania ścian.

vanillacat

Tomi nie zgodze, sie ja mialam np rozne osoby ktore porponowly kosmiczne ceny a jakos byla mniej niz srednia. Wszystko zalezy od profesjonalizmu czlowieka i odpowiedniego sprzetu, a nie wylacznie ceny.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

tomi

No to oczywiste. Dokładnie to napisałem, proponuję czytać ze zrozumieniem. Nie chodziło mi o to że jakość zależy od ceny, a raczej odwrotnie. Jak ktoś oferuje produkt wysokiej jakości to wiadomo że chcę za to odpowiednią cenę. Oczywiście znajdą się też tacy, którzy oferują niską jakość za dużo za dużą kasę.

Truskaweczka

Wszystko zależy od funduszy jakimi dysponujemy, jeśli nas stać na kamerzystę za 3000zł to go bierzemy, biedniejsi wybiorą tego za 1600zł.
Tak jak widać ceny w Suwałkach są zróżnicowane jak i usługi które są oferowane, ale żeby jeszcze z Białegostoku kogoś tu ściągać, to już w ogóle obłęd.

anka

Rzeczywiście poziom filmów to baaardzo zróżnicowany mają,ciężko któregoś wybrać.

anula

Tutaj pisać nie będę którego wybrałam. Jedyne co mogę napisać ( by nie robić komuś darmowej reklamy ) to to że wybrałam opcję dwie kamery hd .
To mój ostatni wpis tutaj bo wybrałam już kamerzystę ( z Suwałk) i fotografa ( z białegostoku ). Jak będzie coś nie tak to napiszę jak odbiorę zdjęcia i nagranie  :)
Pozdrawiam.Anka.

anula

andree

Polecam chłopaków z Foto-Heli. W maju miałam swoje wesele i jestem baaardzo zadowolona z filmu i fotek p. Krzyśka. Cena rozsądna i profesjonalne podejście do pracy.

Kama

A ja polecam kamerzystę z summerdreams. Nie ma może tyle lat doświadczenia co inni ale na tyle co w tym siedzi to robi super filmy wiem bo sama korzystałam z jego usług i jestem bardzo zadowolona. Bardzo otwarty na sugestie dotyczące filmu. Cena bardzo korzystna i jeszcze zawiera teledysk z pleneru. Polecam

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk