• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

plaza

Zaczęty przez JJ, 29 Sty 2010, 12:20:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

JJ

;)

gdzie ty masz te ogloszenia?Ja widze tylko na kierownikow i dekoratorow

lektor

Żeby był wysyp tych ogłoszeń, nie zauważyłem :/ widziałem tylko KappAhl (sprzedawca, kierownik i dekorator)...
Fotograf Suwałki - FOTO i WIDEO z lotu ptaka oraz tradycyjnie 8)

Przemek26

Przemek

bzyk

no za najnizsza krajowa szukaja naiwniaków  i jeszcze przebierac w nich beda  :lol:

aws

bzyk dokładnie ludzie myślą ze dostana kokosy ze będzie tak fajnie a tu rozczarowanie

JJ

skąd wy już wiecie jak będzie?

JJ

bzyk

he a jak inaczej moze byc ? myslicie ze wam tam w tej plazie pieniedzy nawala ??  :lol:

monika

Jeśli chodzi o przyszłe pensje w Plazie to nie możecie spodziewać się cudów, gdyż daleko nam jeszcze do Europy. Wszystko drożeje u nas a pensje stoją w miejsu, no może minimalnie wzrosły ale to i tak za mało na godziwe życie!!

Ktos

jak ktoś nie pracuje to dla niego minimalna to juz cos
Narod wspanialy tylko ludzie chu**

KOLOROWY

Wiecej znajdziecie na www.money.pl , w zakladce praca i wpisujac miast Suwalki. Juz od jakiegos czasu sa dostepne na tej stronie. Powodzenia.
KOLOROWY

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk