• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Poczta przeinwestowała

Zaczęty przez jeno, 04 Sty 2008, 19:10:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

Winston Wolf

Też o tym wspomniałem 2 dni temu. Tamten wątek jest już ponad rok, jakoś nikomu nie przeszkadza.
Zmienilam :) po prostu w necie pisanie duzymi literami oznacza krzyk:) Natomiast szpital i umieralnia zostaja bo to sa wazne watki spoleczne, wiec niech beda wyjatkami.-vc
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

joanna

Jeśli narzekacie na Pocztę to chyba nie było Was jeszcze w banku PKO na Noniewicza tym po schodkach. O godz. 16 na 15 okienek dwa sa czynne a kolejka aż za drzwi. Szlag mnie trafia jak mam tam coś do załatwienia i musze przestać półtorej godziny. To dopiero przeinwestowanie budynku!Albo karygodne zarządzanie pracą.

bat

Zgadza się. To co tam się dzieje woła o pomstę do ...dyrekcji.
czyli:
poczta- minus
pko bp - minus
suwalska spoldzielnia mieszkaniowa - minus

vanillacat

Bylam w Pko bp na Swierkowej takie kolejki ze masakra i tez bylo tylko jedno okienko wolne na 3.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

jeno

jeno

Gregory

Na tej poczcie na Pułaskiego można dostać qrwicy.
Chciałem wysłać list polecony. Jestem drugi w kolejce. I raptem przed nosem mam tabiczkę-PRZERWA.
Ile będzie ta przerwa trwać? Pół godziny.
Obok okienko czynne. Staję jako trzeci w kolejce. Ponad pół godziny czekania. W końcu moja kolej. Panienka aby przyjąć mój list ze zwrotką potrzebowała ok. 10 minut.
Skandal i tyle.

ala

Masz racje. Tam normalnie pracuje za mało ludzi i nikt tego nie widzi. Dyrekcja o 15 zabiera sie do domu i nie wie co sie wyprawia.
ala

kasia

Po prostu moi mili ktos za kogos robote odwala ..moze sie np. wymieniają dyzurami -wiecie takie \"ja dzis siedze u sieie jutro Ty a ja ide na saksy\" ..Nie podoba mi sie ta poczta wcale..nie wspomne o mojej malej osiedlowej z ktorej uslug tez jestem niezadowolona. List z Irlandii idzie do mnie 4 miesiac i nie dotarl.. kasa za oplacony rachunek za neta tez do uslugodawcy nie dotarla i wiele wiele innych przypadkow ..poczekam jeszcze na dwa i do sądu ide
Kasia

Gregory

Dzisiaj byłem tam znowu.
Przeciez te panienki pracują jak muchy w smole.
Przyszła panienka do okienka po skończonej przerwie.
No to stanałem przy tym okienku jako pierwszy, bo w kolejce obok byłem chyba z dziesiąty. No i kurka wodna czekałem z 10  minut aż panienka zakończy jakieś papierkowe roboty sprzed przerwy. Ale i tak miałem farta, bo w tej drugiej kolejce byłbym pewnie z ósmy po tym czasie oczekiwania.

jeno

My tu piszemy, gadamy, wymieniamy się złymi doświadczeniami, a kierownictwa poczty w Suwałkach i tak ma to wszystko w ........ Czy można coś z tym zrobić?
jeno

Vitalis

Cesz. ktoś mi powiedzieć, czy w mieście Suwałki niektórych skrzynek pocztowych są dla rent.Estem potrzebę, aby otworzyć konto w niektórych polskich bank.Dekoju..

Wadim

Skrzynki na renty? O to coś nowego. To jakiś nowy pomysł Unii Europejskiej?

Vitalis

Powiedzmy, że ktoś nie chcesz otrzymywać listów do jego mieszkalnych address.Then może wynająć mail box.Taka usługa jest świadczona przez niektóre sklepy delikatesy lub małych firm, takich jak warsztaty pcheł podkucia

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk