• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

rozmowy kwalifikacyjne do plazy

Zaczęty przez poszukiwacz2, 10 Lut 2010, 09:58:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

ja

na razie szukaja kierownikow pracownikow mala ilosc ...pewnie czesc sklepow po prostu sie przeniesie do plaza bo coraz wiecej jest lokali do najmu smiech na sali jeszcze urzad miasta sie szczyci ze nowe miejsca pracy a przez 10 lat niech ktos sie pochwali czy powstala jakas wieksza firma albo firma z jakiejs fachowej dziedziny tutaj tylko handel i budowa dlatego ludzie z wyksztalceniem uciekaja

vanillacat

Poki co to trzeba wyslac cv i list motywacyjny na poszczegolne stanowiska, szukaja m.in kierownikow sklepow odziezowych, jubilerskiego, sprzedawcow itd.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

ilonka86

ja akurat w niedzielę dostałam tel. z propozycją rozmowy na dzisiaj. Mam nadzieję że dobrze pójdzie. A CV i list motywacyjny wysyłałam na sprzedawcę.

Ada

jaa

ilonka pewnie do stokrotki?bo dzis byly targi pracy ze strokrotki do plazy

ilonka86

do new yorker i zarobki proponują niczego sobie wysyłajcie CV gdzie się da bo na prawdę warto.  W sumie nie mam odpowiedzi że mam już pracę ale zawsze warto spróbować

jaa

na kierownika bylas?a o oc pytali i gdzie bylo spotkanie?

ilonka86

byłam w sprawie asystent sprzedaży ale nie długo będą szukać na sprzedawcę do tego sklepu pytali o doświadczenie itp. tak jak na rozmowie kwalifikacyjnej :)

jaa

a gdzi eodbywała sie rozmowa? a masz jakies doswiadczenie w kierowaniu ze wysłałas cv czy słałas jak leci?

Wadim

Jaka jest różnica między asystentem sprzedaży a sprzedawcą?

skarabeusz

Różnica jest taka sama jak między mobilnym doradcą klienta, a akwizytorem  :lol:

orchidea28

rozpoczynają się też rozmowy do douglasa na sprzedawców- konsultantów. Czy ktoś idzie w tym tygodniu?

jaa

orchidea a skąd wiesz o douglasie?Ciekawi mnie kiedy będą kolejne rozmowy,narazie nikt do mnie nie dzwoni:(

orchidea28

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk