• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

rozmowy kwalifikacyjne do plazy

Zaczęty przez poszukiwacz2, 10 Lut 2010, 09:58:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

b42

;) dziki za odpowiedz... ale nie dla mnie, tylko dla osób tam zatrudnianych... żenada poprostu...

;)

b42 wystarczy wejść na forum i poczytać opinie tych co tam pracują- no ale niestety taka jest nasza szara rzeczywistosc.. wszyscy szukają tylko taniej siły roboczej za marne pieniądze ...

b42

ale...
\"Rada Ministrów zaakceptowała propozycję wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę w 2010 r., przedłożoną przez ministra pracy i polityki społecznej. Rząd zaproponuje Trójstronnej Komisji do spraw Społeczno-Gospodarczych wysokość minimalnego wynagrodzenia za pracę w 2010 r. na poziomie co najmniej 1317 zł (wzrost o 3,2 proc.). \"

;)

no tak,ale jak ktos pracuje na nie cały etat to nawet 1000 mu nie wyjdzie chyba ze będzie robił nadgodziny. Zresztą na całym etacie tez  nie wyjdzie całe 1000-tylko 984 zł;)A z tego co czytałam i wiem to na prawde tam jest cięzka robota wiec moim zdaniem to stanowczo za mało

b42

Ja płace ok. 1000 netto za cały etat, ale daję pracę spokojną i przyjemną. Zatrudniam też studentów, ale są zadowleni z pracy i z płacy :)

;)

b42 to dobrze;)tak powinno być, by każdy był zadowolony;)A przyjmuje Pan aktualnie do pracy?:)Bo jestem w trakcie poszukiwania zatrudnienia;)

JJ

b42

niestety w chwili obecnej mam komplet pracowników...

;)

b42 jak cos prosze miec na uwadze;) JJ do Ciebie dzwonili z aparta wiec ...:P

olaaaaa

na cudowne wypłaty nie ma co liczyć, najchętniej biorą studentów na umowę zlecenia

JJ

;)

JJ no widzisz więc chociaż jesteś w lepszej sytuacji niż inni bo masz szanse się tam dostać a co mają powiedzieć te osoby do których nawet nikt z plazy nie zadzwonił..?

P

Hej mam pytanie co do pracy w Plazie gdzie znalazłyście ogłoszenia o pracę??.Bo ja szukałam na wszystkich możliwych stronach i tylko ze trzy ogłoszenia znalazłam :(pomożecie??
Paweł

JJ

wpisujesz w google suwałki praca i szukasz po kolei

vanillacat

Ogłoszenia do pracy w Plazie pojawiaja sie w Gazecie Wspolczesnej -w czwartek.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk