• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Wypadek w Plazie

Zaczęty przez tajnapolska, 11 Lut 2010, 08:59:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

anonim_gal

szefostwo tego chłopaka i pip chce aby sprawa przycichła a ty to nagłaśniasz,wina i tak spadnie na tego nieszczęsnego chłopaka.TO JEST POLSKA

ja

jest wiele firm budowlanych i prosze powiedziec jak to jest ze maja zatrudnionych 2-3 pracownikow a pracuje w tej firmie 10-15 osob ?? otoz taki wlasciciel firmy ma sobie te pieniadze no bo 10 pomnozyc przez skladki to calkiem pokazna suma dla szefa firmy

Wadim

do ja. może nie w temacie, ale zaoszczędzenie na składkach przekłada się na większa wypłatę do ręki; więc z pewnością masz wybór: albo chcesz kasę w składkach, albo do ręki.

kasia

a ja dodam że słyszałam że rodzina tego chłopaka zgodziła się oddac jego narządy.wielki szacunek dla nich i wyrazy współczucia.
Kasia

pasazer

co za bajki opowiadasz znam osoby ktore maja umowe  i maja taka sama wyplate takie same stawki co za fikcje opowiadasz dostaja tez dofinansowania z urzedow na stanowiska pracy

Wadim

mlodyJa

Czy ktoś wie jak nazywa się firma, która zatrudniała na czarno tego młodego człoweka? Chociaż pierwszą literę nazwy jeśli całej nie wolno.

zuczek

Patrze że nie macie aktualnych wiadomości na kogo winna spadła za smierc tego chłopaka... Nie uwierzycie ale na OCHRONIARZA bo go wpuścił na teren budowy. No i znaleźli jelenia aby wywinac sie od odpowiedzialności a co do pracy na czarno tam to dobrze płacą i dużo ludzi tam pracuje tak...

tajna

kulturalne suwałki

gekon

współczuje rodzinie i współpracownikiem.
Byłem świadkiem śmiertelnego wypadku w pracy
i wiem że pozbierać sie po czymś takim jest trudno.
pamiętajcie pracownik może odmówić wykonania pracy jeżeli stwierdzi że zagraża to jego bezpieczeństwu.
Pozdrawiam świadków zdarzenia.
i wszystkich pracowników.
Uważajcie na siebie.

andzia

jej jestescie sytraszni piszac takie durnoty!!! co czuje rodzina tego chlopaka czytajkac to co wy piszecie nie wiedzac i nie znajac faków. prokuratura zajmuje sie ta sprawa i juz wiadomo kto zawinil. ale napewno nie ten beidny chlopak. jak mogl pracowac na czarno skoro mila normalna umowe!!! i byl tam legalnie bo mial przy sobie przepustke. a wy ludzie takie durnoty wypisujecie brak słow normalnie!! skoro nie wiecie nie wypowiadajcie sie bo robicie ogromna krzywde rodzinie chlopaka. pomyslcie choc troche. tak swoja droga to czemu Prezydent Miasta nie wypowiada sie na temat tych wszystkich wypadków lacznie z dzisiejszym. tak chwalil sie ze plaza bedzie szybko otwart czemu sie nie wypowiada na temat tego co tam sie dzieje czemu gina tam ludzie. czemu po takich tragediach dopiero dzis zamknieto budowe, czy nie mozna bylo temu zapobiec???taka jest nasz polaska. musi wydarzyc sie prawdziwa trageda by ktos sie zainteresowal co sie dzieje ale widocznie w plazie jedna tragedia to za malo.
;]

ja

To że zamnkięto budowę to jedna wileka kicha, ciągle podawana przez media. Sam osobiści widziałem jak dzisiaj robotnicy pracowali na tym molochu.

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk